Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο εφιάλτης ξεκινά για την Μαρίνα. 

Με δικηγόρο τον Λυκούργο ποιος να σου κάνει τι ρε Μαρινάκι;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος ενωμένοι για χάρη του παιδιού

Η ημέρα της δίκης για την Μαρίνα πλησιάζει και η Μαρίνα τρέμει όχι τόσο για την απόφαση όσο για το γεγονός ότι πρέπει να ξαναφέρει στην επιφάνεια μνήμες που την έχουν τραυματίσει ανεπανόρθωτα. Στα επόμενα επεισόδια στην γη της ελιάς, θα δούμε την Μαρίνα να τρέμει σαν το ψάρι στο δικαστήριο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου στο φινάλε της σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Με τρεμάμενη φωνή και μάτια βουρκωμένα θα προσπαθήσει να εξιστορήσει ό,τι συνέβη εκείνη την τραγική νύχτα στους δικαστές και στους εισαγγελείς, προσπαθώντας να μην παραβλέψει τίποτα. Άσχημες εικόνες που όλον αυτόν τον καιρό προσπαθούσε να ξεχάσει θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρομερές ανατροπές με Φανή

Στο πλευρό της θα είναι ο Λυκούργος, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της. Θα τονίσει στο δικαστήριο ότι η Μαρίνα μετά από αυτό το βράδυ τραυματίστηκε θανάσιμα ψυχικά. Ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο αλλά και μαθήματα αυτοάμυνας για να μην μπορέσει ποτέ κανείς να της ξανακάνει κακό.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη και η Μαρία γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Με αγωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις στο δικαστήριο και η Μυρτάλη με τον Μάνο. Η Μαρίνα μετά το δικαστήριο θα προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να παλέψει με τους δαίμονές της. Θα τα καταφέρει ή ο εφιάλτης για την Μαρίνα ξύπνησε και πάλι και αυτή τη φορά θα έχει ολέθριες συνέπειες; Οι εξελίξεις στην συνέχεια.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Close