Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου στο φινάλε της σεζόν. 

Εμ βέβαια… Πρώτα την έριξε την Αθηνά και μετά την έκανε με ελαφρά …Άντρες!

Ο Ιάκωβος καταφέρνει να πείσει την Αθηνά πως το να είναι μαζί είναι μονόδρομος. Μπορεί στην αρχή η Αθηνά να είχε τους ενδοιασμούς της όμως φαίνεται πως εν τέλει παραδίνεται στον έρωτά του. Ξεκινά να ζει μαζί του τον απόλυτο έρωτα και ξεκινά να τον συναντά κρυφά από όλους τα βράδια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρομερές ανατροπές με Φανή

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Όμως η Αναστασία ξεκινά και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Αθηνά και τον Ιάκωβο ενώ και η Ιουλία βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακάλυψη της αλήθειας. Η Αθηνά πιέζεται ψυχολογικά από τα ψέματα και τα μυστικά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη και η Μαρία γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Ο Ιάκωβος το αντιλαμβάνεται αυτό. Αντί όμως να κάτσει κάτω και να συζητήσει με την σύντροφό του για το πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής εκείνος κρίνει πως κάνει κακό στην ζωή της Ιουλίας. Σε συνδυασμό με μερικές επαγγελματικές του αναταραχές παίρνει την απόφαση να φύγει για την Ισπανία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός ή γάμος για την Βασιλική και τον Φίλιππο;

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Δεν ενημέρωσε κανέναν γι’ αυτό το ταξίδι. Ούτε καν την Αθηνά, που όταν το μαθαίνει νιώθει ότι την εγκατέλειψε. Προδομένη για ακόμη μία φορά η Αθηνά δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Ιάκωβος της, της έπαιξε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα επιτίθεται στον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Οι τηλεθεατές λοιπόν μένουν να απορούν αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός και ο Ιάκωβος μείνει μόνιμα στην Ισπανία. Κάτι τέτοιο φυσικά θα σήμαινε ότι ο ηθοποιός θα έφευγε και από την σειρά. Φαίνεται λοιπόν πως μέχρι τις τώρα πληροφορίες ο Ιάκωβος μέχρι το φινάλε της πρώτης σεζόν γυρίζει.

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς : Ο Άρης ταράζει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Δεν μπορεί να αντέξει μακριά από την Αθηνά και επιστρέφει στην Ελλάδα για να την βρει. Το θέμα είναι αν η Αθηνά είναι εκεί να τον περιμένει και να τον ακούσει μετά από τον τρόπο που εξαφανίστηκε. Η συνέχεια στις οθόνες μας. 

Close