Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Φανή και Ισίδωρος ενώνονται για χάρη του παιδιού. 

Αχ βρε χαζοπαππού Ισίδωρε μας κάνεις και λιώνουμε…

Ο Ισίδωρος, βαθιά συγκινημένος, συναντά για πρώτη φορά τη μικρή Αγγελική, πάντα με την παρουσία της Φανής, η οποία δείχνει κατανόηση και αφήνει τον Ισίδωρο να πλησιάσει, πάντα όμως με προσοχή, το παιδί. Ο Ισίδωρος χαρούμενος διαπιστώνει ότι η εγγονή του είναι ένα παιδί έξυπνο, κοινωνικό και ευαίσθητο, που του κέρδισε την καρδιά με την πρώτη ματιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου στο φινάλε της σεζόν

Ιδιαίτερες στιγμές για Φανή και Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς

Ομως και απέναντι στη Φανή ο Ισίδωρος είναι ευγενικός και μάλιστα της κάνει πρόταση να ξαναβρεθούν: «Θα ήθελα να βρεθούμε να σου κάνω το τραπέζι», της προτείνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρομερές ανατροπές με Φανή

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Το ίδιο βράδυ, ο Ισίδωρος κάνει το τραπέζι στη Φανή και μαθαίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και τον χαρακτήρα του παιδιού. Στο μεταξύ, η Αντιγόνη ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συνάντηση και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τη Μαρία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη και η Μαρία γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Την ίδια ώρα, όλα κυλάνε καλά στη συνάντησή τους και ο Ισίδωρος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τη Φανή αλλά και με τη μικρή Αγγελική, ενώ την επόμενη μέρα επιστρέφει στη Μάνη με τις καλύτερες εντυπώσεις. Λίγο μετά καλεί την Αντιγόνη με σκοπό να της μιλήσει για το παιδί:

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός ή γάμος για την Βασιλική και τον Φίλιππο;

«Είδα τη μικρή, είναι μια κούκλα και τόσο καλό και έξυπνο παιδί», της λέει, αλλά Αντιγόνη δεν θέλει να μάθει λεπτομέρειες: «Σου έχω πει ότι δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα επιτίθεται στον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Το παιδί έχει μητέρα και αυτό δεν αλλάζει και δεν θέλω ν’ αλλάξει», του απαντάει και μάλιστα αρνείται να δει τη φωτογραφία της μικρής: «Όχι, δεν θέλω να δω πώς είναι, δεν έχω καμία περιέργεια», του τονίζει και το ξεκόβει.

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς : Ο Άρης ταράζει τη Μάνη

Ο Ισίδωρος, μετά τη συνάντηση με τη μικρή Αγγελική, δείχνει να έχει αλλάξει χαρακτήρα και μάλιστα σε μια κίνηση καλής θέλησης, καλεί τη Μαρίνα για φαγητό με σκοπό να της κάνει μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα που έδιωξε τον Στέφανο από την σειρά

Η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα, όμως δέχεται την πρόταση του Ισίδωρου. Η κοπέλα πηγαίνει στο σπίτι του κι εκεί ο Ισίδωρος ανάμεσα στην κουβέντα τής ανακοινώνει: «Να ξέρεις ότι θα δώσω τη συγκατάθεσή μου για τον γάμο σας με τον Μάνο, μόνο με έναν όρο όμως: Αν δεχτείς να κάνεις πίσω στο θέμα της μητρότητας».

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης του τα έχει φυλαγμένα του Ανέστη

Παράλληλα ο Ισίδωρος βγαίνει και από την απομόνωσή του και αποφασίζει να γίνει πιο κοινωνικός, μάλιστα εκμυστηρεύεται στην Ιουλία και τον Ιάκωβο πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος.

Μαργαρίτα και Αλέξης σε κίνδυνο

Η Μαργαρίτα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν έξω από την πόρτα της βρίσκει παρατημένο ένα σακβουαγιάζ. Όταν το ανοίγει, σαστίσει με τα χρήματα που της έστειλε ο Θεοδόσης και αποφασίζει να μιλήσει στον Κουράκο για να τη βοηθήσει.

Εκείνος την παροτρύνει να συνεργαστεί με την αστυνομία για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από όλα και δεσμεύεται να την προστατεύσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τρελαίνεται με την αποφυλάκιση του Ανέστη

Η Μαργαρίτα δέχεται και ενημερώνει τον Αλέξη για τα χρήματα, χωρίς όμως να του πει τη συμφωνία της με την αστυνομία. Ο Αλέξης, όμως, βλέπει αυτά τα χρήματα σαν μια καλή ευκαιρία για να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και τα κλέβει, ενώ όταν η Μαργαρίτα δεν τα βρίσκει, αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη.

Σύμφωνα με το TV24, την ίδια στιγμή δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close