Η-Γη-της-Ελιάς-Eισαγγελέας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη.

Τι έγινε κύριε εισαγγελέα;; Τι γυρεύεις εσύ εδώ;;

Ένας από τους ήρωες της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας (τον υποδύεται ο Φοίβος Μαρκιανός) που μας απασχόλησε πολύ με τη δράση του σε προηγούμενα επεισόδια εμφανίζεται στην Αρεόπολη προκαλώντας μια σειρά εξελίξεων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας που ήταν «καταπέλτης» εναντίον της Αθηνάς στην πρόσφατη δίκη της εμφανίζεται στην Αρεόπολη και η παρουσία του εκεί θα αποτελέσει αφορμή για να χάσουν τον ύπνο τους κάποιοι που βρίσκονται χωμένοι στην παρανομία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Κατερίνα;

Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε νέες ερωτικές περιπέτειές

Σύμφωνα με πληροφορίες λένε ότι ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας κατά την παραμονή του στην Αρεόπολη, σύμφωνα με το youfly, θα γνωρίσει μεταξύ άλλων και το μεγάλο έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο γνωστής ηρωίδας της σειράς το όνομα της οποίας κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close