Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ράινα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης σε νέες ερωτικές περιπέτειές.

Κάτσε ρε Στάθη κάτσε λίγο βρε πουλάκι μου εμείς με την Ιουλία σε θέλουμε εσύ πας σε άλλη;;

Η Ράινα έχει μπει για τα καλά στις ζωές των πρωταγωνιστών και δεν διστάζει να φλερτάρει και να μιλήσει. Η Ράινα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Στάθη στη «Γη της Ελιάς» και τον φλερτάρει περισσότερο, ενώ ο Καπερνάρος κολακεύεται από αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σκάβει το λάκκο του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Η Ράινα έχει φέρει ήδη τα πάνω κάτω στη σειρά κι οι πρωταγωνιστές διχάζονται με την κοπέλα. Όταν πηγαίνει στην ταβέρνα του Πότη βρίσκει τον Στάθη και κάθεται αμέσως δίπλα του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι συλλαμβάνονται οι δολοφόνοι

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Η χορεύτρια με ένα γοητευτικό χαμόγελο ρωτάει τον Στάθη διάφορα για την προσωπική του ζωή κι εκείνος της αναφέρει ότι είναι μόνος κι ελεύθερος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πικραίνεται από τον Γιώργη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή – Αυτός είναι ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και δεν είναι ο γιος του Ιάκωβου

«Πώς γίνεται κι είσαι μόνος τόσο ωραίο παλικάρι. Έχεις κάτι το μπρουτάλ, το πολύ σέξι, σαν στάρ του σινεμά», του λέει και τον κολακεύει. Ωστόσο, προσπάθησε να το καλύψει λέγοντάς του ότι δεν του την πέφτει. «Πάλι καλά που το διευκρινίζεις. Μη γίνει καμιά παρεξήγηση», της λέει εκείνος και γελάει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

«Φυσιολογικά πράγματα είναι αυτά. Δεν πιστεύω να έχεις σκουριασμένα μυαλά;», συνεχίζει η Ράινα το φλερτ κι ο Στάθης ανταποκρίνεται στη «Γη της Ελιάς». Η κατάσταση, όμως, δε θα αργήσει να ξεφύγει και όλα θα αλλάξουν με τον Καπερνάρο να βρίσκεται στη μέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close