Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς μπορεί να δούμε τον Φίλιππο να μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι

Ανάπηρος ο Φίλιππος και οι αλλοι μισοί βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. ΤΣ ΤΣ ΑΙΣΧΟΣ

ο Φίλιππος, απελπισμένος, κάνει τα πάντα για φέρει πίσω τη Βασιλική.

Ο Φίλιππος μην έχοντας άλλη διέξοδο……και αφού έχει κάνει τα πάντα για να πείσει τη Βασιλική να γυρίσει κοντά του με το παιδί, αρχίζει να βγαίνει και να πίνει. Ενα βράδυ ο Φίλιππος έχει μεθύσει και ο Λεωνίδας τον βρίσκει σε κακά χάλια. Αμέσως τηλεφωνεί στον Στάθη: «Σε παρακαλώ, έλα να μαζέψουμε τον Φίλιππο, είναι σχεδόν λιπόθυμος από το ποτό», λέει στον Στάθη που τρέχει να το μαζέψει και μαζί με τον Λεωνίδα τον γυρίζουν στο σπίτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου &; Η Αντιγόνη λυγίζει

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει και ο Φίλιππος κάθε βράδυ πίνει και κάθε βράδυ τον μαζεύουν τύφλα στο μεθύσι, ενώ ο Λεωνίδας με την Αννα τον βοηθούν να γυρίσει σπίτι: «Τι θα γίνει; Ρε συ Αννα, μίλα στη φίλη σου και κουμπάρα σου, όπως πάει θα πεθάνει», της τονίζει ο Λεωνίδας.

Και η κακιά στιγμή φτάνει. Ο Φίλιππος μεθά για μια ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτει πάνω σε ένα δέντρο και τραυματίζεται σοβαρά. Μόλις τον βρίσκουν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και τηλεφωνούν στη Βασιλική:

«Ο Φίλιππος έχει τραυματιστεί σοβαρά με το αυτοκίνητο. Επεσε μεθυσμένος πάνω σε ένα δέντρο», της λένε. Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία κλαίγοντας και με τον φόβο για τη ζωή του τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

«Πήγαινε στον άντρα σου και μη νοιάζεσαι για τη μικρή, θα τη φροντίσω εγώ», την καθησυχάζει. Δίπλα του είναι και η Χάιδω, που τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της: «Παναγία μου, ας γίνει καλά το παιδί μου. Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι ο Φίλιππος», ψελλίζει κλαίγοντας, ενώ η Βασιλική τρέμει ακόμα και στην ιδέα ότι ο Φίλιππος μπορεί να μη γίνει καλά. Μετά από ώρες μεγάλης αγωνίας ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις:

«Εγώ φταίω, εγώ τον έφερα σ’ αυτή την κατάσταση», μονολογεί και στέκεται στο πλευρό του συνέχεια. Οπως είναι αναμενόμενο, μετά από όλα αυτά ο Φίλιππος και η Βασιλική μονιάζουν, αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους:

«Γιατρέ τι συμβαίνει; Γιατί μουδιάζουν τα πόδια του; Πείτε μας, υπάρχει πρόβλημα; Θα περπατήσει;», ρωτάνε η Χάιδω και η Βασιλική με αγωνία τον γιατρό. Ωστόσο ο γιατρός, συγκρατημένος μεν, τους καθησυχάζει:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ξεκλειδώνει το μυστήριο του φόνου

«Θεωρώ ότι με τον καιρό το οίδημα θα υποχωρήσει και με τη σωστή αγωγή θα επανέλθει. Βέβαια χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να κάνετε υπομονή», τους συνιστά. Την ίδια ώρα ο Στάθης και η Ιουλία αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τότε, ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να είχε γίνει η Ιουλία. Λίγο αργότερα  σύμφωνα με το περιοδικό ΤVΣιΡΙΑΛ η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον Φίλιππο και περιμένουν να πάνε όλα καλύτερα με την υγεία του, χωρίς να ξέρουν πόσο σοβαρή μπορεί να είναι η κατάστασή του.

Θα ξαναπερπατήσει ο Φίλιππος ή θα μείνει καθηλωμένος σε καροτσάκι

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close