Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια.

Α ρε Λυκούργε. Τί ψυχούλα είσαι;

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, το πρώτο αφορά την σχέση του με την Εύα, η οποία αποφασίζει να διακόψει την κύηση της. Από τότε, ο Χρήστος έχει ενοχές που την οδήγησε στην παραπάνω απόφαση και στέκεται δίπλα της, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον δεσμό τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα μυστικό πέφτει σα βόμβα

Το άλλο εξίσου σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι οι άνθρωποι της νύχτας που πουλάνε προστασία στα μαγαζιά. Οι μπράβοι απαιτούν να δεχτεί την προστασία, όμως ο ίδιος αρνείται, καθώς είναι αντίθετος με τέτοιες συμφωνίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Η Γη της Ελιάς-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ξεκλειδώνει το μυστήριο του φόνου

Τότε λοιπόν, αρχίζουν να τον απειλούν, πως αν δεν αλλάξει γνώμη σύντομα, θα βλάψουν τον ίδιο ή ακόμα και ανθρώπους δικούς του. Την επόμενη ημέρα, τον επισκέπτονται και πάλι στην ταβέρνα. Εκείνος παραμένει στην αρχική του στάση, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν και αυτή τη φορά να διαλύσουν το μαγαζί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Χρήστος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο

Ο νεαρός σοκάρεται και αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο αδίστακτοι είναι και πως οι απειλές τους θα γίνουν πράξη, οπότε πρέπει να κάνει κάτι για να προστατεύσει τον εαυτό του και το μαγαζί του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Έτσι λοιπόν, στην επόμενη επίσκεψή τους, δεν διστάζει να τους επιτεθεί, όμως ο έλεγχος χάνεται γρήγορα. Πάνω στην συμπλοκή, ο Χρήστος σκοτώνει έναν από τους μπράβους. Η αστυνομία δεν αργεί να φτάσει στο σημείο, προχωρά στην σύλληψη του και τον ανακρίνουν για το συμβάν και για τον φόνο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Spoilers για τα επόμενα επεισόδια που δεν περιμένεις

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα μπουκάρει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη

Η θέση του είναι δύσκολη μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για όσα εκείνος ισχυρίζεται. Για την αιματηρή συμπλοκή ενημερώνεται ο Λυκούργος, ο οποίος τον καθοδηγεί πριν φτάσει στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ωστόσο, δεν καταφέρνει να γλιτώσει την προφυλάκιση μέχρι να γίνει η δίκη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close