Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αντιγόνη λυγίζει και ομολογεί πως η Αγγελική είναι παιδί της. 

Αχ βρε Αντιγόνη, τι έχεις τραβήξει κι εσύ!

Η Αντιγόνη ανοίγει την καρδιά της για την μικρή Αγγελική, αποκαλύπτοντας το μεγάλο αυτό μυστικό, στην γη της ελιάς. Παρόλο που η οικογένεια προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το κρατήσει κρυφό, η Αντιγόνη λυγίζει και το εκμυστηρεύεται σε έναν πολύ δικό της άνθρωπο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική προσεύχεται για το Φίλιππο

Ο Άρης είναι στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Οι δυο τους έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά και κάνουν όνειρα για το μέλλον. Έτσι, η Αντιγόνη αποφασίζει να του ανοίξει την καρδιά της και να του πει όλη την αλήθεια..

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

Είμαι η μητέρα της Αγγελικής”, θα ξεστομίσει, αφήνοντας άναυδο τον Άρη! Η Αντιγόνη θα του πει όλη την αλήθεια για την παράνομη υιοθεσία στην γη της ελιάς, για την κόντρα στην οικογένειά της, αλλά και για τα συναισθήματά της απέναντι στην μικρή Αγγελική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα μυστικό πέφτει σα βόμβα

Η Γη της Ελιάς-Άρης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Ο Άρης θα σοκαριστεί, όμως δε θα την εγκαταλείψει. Θα της υποσχεθεί πως θα μείνει για πάντα στο πλευρό της και θα την βοηθήσει να έρθει ξανά κοντά με την μικρή της κόρη. Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το youfly.com.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close