Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε την νέα ζωή της Δήμητρας.

Τί μας ετοιμάζει και πάλι η αγαπημένη μας Βανούλα; Θα μας στείλει τελείως;

Η Δήμητρα που καταρρέει μετά τον θάνατο του Κίμωνα και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να ψάξει τι πραγματικά συνέβη. Έτσι, ζητά από τον Κουράκο, να ερευνήσουν την υπόθεση. Θα βρουν τον δολοφόνο η Δήμητρα και ο Κουράκος; Ο Κουράκος πάντως θα κάνει μία τεράστια ανατροπή με αυτή την υπόθεση….

Ο θάνατος του Κίμωνα θα σκάσει σαν βόμβα στην Γη της Ελιάς και θα πονέσει τρομερά την Δήμητρα, η οποία θα διαλυθεί ψυχολογικά και θα αργήσει να κοιτάξει ξανά άλλον άντρα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα μυστικό πέφτει σα βόμβα

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Μαζί με τον Γιώργη Κουράκο, η Δήμητρα θα ξεκινήσει άμεσα τις έρευνες, για να εξακριβώσει πως πέθανε, τελικά, ο Κίμωνας. Άλλωστε, ποτέ της δεν πίστεψε τον Δημοσθένη!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ξεκλειδώνει το μυστήριο του φόνου

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημοσθένη

Οι τηλεθεατές τώρα, αναρωτιούνται εάν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει αυτή την απώλεια. Θα ζήσει η Δήμητρα ξανά τον έρωτα, ή θα αφοσιωθεί στις έρευνές της για να αποδείξει πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, θα δούμε την άφιξη του Αντρέα, του κολλητού του Κίμωνα. Οι δυο τους ζούσαν μαζί στην Αθήνα και έκαναν πολλή παρέα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Spoilers για τα επόμενα επεισόδια που δεν περιμένεις

Ο Αντρέας θα αλλάξει τη ζωή της Δήμητρας σύμφωνα με το youfly.com, καθώς θα έρθει στη Μάνη αποφασισμένος να «δικαιώσει» τον αδικοχαμένο Κίμωνα. Θα έρθουν, άραγε, οι δυο τους κοντά; Τι ετοιμάζει η Βάνα Δημητρίου; Η συνέχεια, επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close