Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Φίλιππος σε παράκρουση λέει ότι θα κάνει ό,τι γουστάρει. 

Δεν έχει και άδικο!!!

Ο Δημοσθένης πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της Χάιδως και ρωτάει την Βασιλική θυμωμένος αν είναι εκείνη που βοηθάει οικονομικά την Ειρήνη. Ο Φίλιππος μόλις τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση δεν αντέχει
και του απαντάει σε αντίστοιχο ύφος:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη απελπισμένη κάνει στροφή 360 μοιρών

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θέλει γάμο και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει

«Δεν θα του εξηγήσεις τίποτα! Εγώ την βοηθάω! Και θα συνεχίσω να τη βοηθάω γιατί έτσι γουστάρω!!. Ό,τι γουστάρω θα κάνω! Σε όποιον θέλω και μου κάνει κέφι κι έχει ενηλικιωθεί θα δανείζω λεφτά! Και στην κόρη σου και στη γυναίκα σου και σε όποιον θέλω! Κουμάντο στην τσέπη μου θα κάνεις;»

«Τι είπες ρε; Σε όποιον θες να δανείζεις εκτός από την κόρη μου! Πού μένει; Να μην της ξαναδώσετε φράγκο τσακιστό! Επειδή πρέπει να έχει ανοίξει το στόμα της και να τα έχει ξεράσει όλα, η Ειρήνη έχει μείνει στην ίδια τάξη και πάει ακόμα τρίτη Λυκείου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 152 , 153 , 154 , 155

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ουρλιάζει στον Στάθη

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τελειώσει το σχολείο! Προτιμώ να την δω νεκρή!» Η Χάιδω φοβούμενη τα χειρότερα του υπόσχεται πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα η Ασπασία μιλάει με την Ειρήνη:

«Κόρη μου, είσαι πολύ μικρή για να ζήσεις μόνη σου. Πώς θα τα
βγάλεις πέρα; Τι θα τρως; Και πότε θα πηγαίνεις σχολείο; Πότε θα διαβάζεις;;; Είσαι στην Τρίτη Λυκείου, πρέπει να δώσεις πανελλήνιες, να περάσεις σε κάποιο πανεπιστήμιο, να πάρεις ένα πτυχίο!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την πρώτη που γνωρίζει ο Ορέστης είναι η Αρετή

Αύριο μεθαύριο θα το μετανιώσεις πικρά! Μη γίνεις σαν κι εμένα. Πρέπει να έχεις ένα δίπλωμα κάτι… να μην εξαρτάσαι από κανέναν οικονομικά! Θα είμαι σύμμαχός σου, αλλά κι εσύ κομμένες οι κλοπές και τα ρεζιλίκια!

Έλα να κάνουμε μια καινούρια αρχή… Θα έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ό,τι σε αφορά… ό,τι κι αν χρειαστείς θα έρχεσαι σε μένα… δεν χρειάζεται να ρωτάς τον πατέρα σου για τίποτα!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα πουλάει όλα και φεύγει

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τον εισαγγελέα με εκρηκτικό μηχανισμό

Γύρνα εσύ και θα με δεις αλλιώτικη από ‘δω και στο εξής!! Στο ορκίζομαι!! Αν δεν γίνει έτσι όπως στα λέω, να ξαναφύγεις και με την ευχή μου!! Κουμάντο στο σπίτι θα κάνω εγώ! Τέλος!»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close