Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος για άλλον σκοπό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον γάμο για άλλον σκοπό.

Τι εννοείς για άλλον σκοπό;;

Μία ιστορία γεμάτη χαρά και συγκίνηση πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού mytv, ο Μάνος και η Μαρίνα, οι οποίοι προχωρούν τον θρησκευτικό γάμο τους, ενώ παράλληλα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική.

Ο Μάνος και η Μαρίνα, απο την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί ξανά, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει σε ρήξη. Παρ’ όλα αυτά, όμως, οι δυο τους βρίσκουν πάντα τον τρόπο να ανατρέψουν το κλίμα που επικρατεί και να συνεχίσουν μαζί, αγαπημένοι και μονιασμένοι.

Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Μάνος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Πόσο μάλλον τώρα που η Μαρίνα έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση τόσο του Ισίδωρου όσο και της Χάιδώς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια της δραματικής σειράς, ο Μάνος και η Μαρίνα παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στη Μάνη και ειδικά στην οικογένεια των Βρεττάκων, αλλά αποφασίζουν να μην κάνουν άλλο πίσω και να δρομολογήσουν κανονικά τις προετοιμασίες για τον επικείμενο θρησκευτικό γάμο τους.

Ταυτόχρονα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος δε σταματούν να σκέφτονται και να αναζητούν λύσεις σχετικά με σχετικά με το μέλλον της μικρής Αγγελικής που βρίσκεται σε ίδρυμα μιας και ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους, πριν υιοθετήσει κάποια άλλη οικογένεια, λιγοστεύει επικίνδυνα. Ο Μάνος έχει μία ιδέα στο μυαλό του και αποφασίζει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τη μοιραστεί, αρχικά, με την μέλλουσα σύζυγό του.

Η Γη της Ελιάς: Μανός και Μαρίνα τα βρίσκουν και παντρεύονται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Ζητάει, λοιπόν, από τη Μαρίνα να συζητήσουν για ένα θέμα και την προτρέπει να μη βιαστεί να απαντήσει. Εκείνη ανησυχεί από το ύφος του αγαπημένου της και περιμένει να τον ακούσει με ιδιαίτερη προσοχή. Τότε ο Μάνος της προτείνει μετά τον γάμο τους να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, ώστε να μην καταλήξει σε κάποια άλλη ανάδοχη οικογένεια, που ενδεχομένως να μην την προσέχουν όσο οι ίδιοι.

Άλλωστε, το μικρό κορίτσι έχει δείξει τη συμπάθεια και στους δύο ενώ σίγουρα μία τεράστια εξέλιξη θα χαροποιήσει ακόμα περισσότερο τους πάντες, διότι η Αγγελική θα κυκλοφορεί ανάμεσα τους. Η Μαρίνα ξαφνιάζεται και έχει ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, αγωνίας, και φόβου.

Η Γη της Ελιάς: Μανός και Μαρίνα τα βρίσκουν και παντρεύονται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Όχι μόνο για το πως θα ανταπεξέλθει στον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο της μητέρας αλλά και για το πως θα το πάρει η Αντιγόνη. Ο Μάνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνουν κάτι πίσω από την πλάτη της ετεροθαλούς αδελφής του και της φίλης της, καθώς επίσης και ότι θα έχει την Ντάρνα να την βοηθάει σε όλα.

Στην παρούσα φάση, όμως, αυτό που προέχει είναι να σκεφτούν το μέλλον του μικρού κοριτσιού, που κρέμεται από μία κλωστή. Λίγο καιρό μετά, η Μαρίνα ανταποκρίνεται θετικά στην πρόταση του Μάνου και, χωρίς να χάνουν χρόνο, κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες και παντρεύονται έχοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Στη συνέχεια, ανακοινώνουν στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου την απόφασή τους να υιοθετήσουν τη μικρή, με όλους να χαίρονται και να συγκινούνται από αυτή την εξέλιξη. Μένει να δούμε αν θα γίνει κάποια ανατροπή από το ίδρυμα που φιλοξενεί την Αγγελική ή ακόμα και από την Αντιγόνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close