Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά.

Ρε βρήκατε εύκολο θύμα και το εκμεταλλεύεστε;;

Η Αθηνά συλλαμβάνεται από τον Κουράκο μπροστά στα έκπληκτα όλν για τη δολοφονία του Δημήτρη προδίδοντας μάλιστα ότι με το Δημήτρη ήταν εραστές . Η Αθηνά ουρλιάζει, ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή.

Η Αθήνα όσο κι αν φωνάζει ότι είναι αθώα δεν την πιστεύουν και αμέσως μετά τη σύλληψη της, προφυλακίζεται. Ο αστυνόμος Κουράκος με πρωτοφανή ζήλο κινεί αμέσως τις διαδικασίες και η Αθήνα μπαίνει στη φυλακή μέχρι να οριστεί η δική της. Καταρρακωμένη και μόνη η Αθήνα θα ζήσει απίστευτα βασανιστικές στιγμές μέσα στη φυλακή.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Σε πολλά επεισόδια θα την βλέπουμε μέσα στο κελί, μαζί με άλλες συγκρατούμενές να περνάει δραματικές στιγμές . Ωστόσο μία ακόμα ακραία σχέση θα δημιουργηθεί πίσω από τα κάγκελα.

Οπως ήδη έχει γίνει γνωστό, στο ρόλο μιας σκληρής και αδίστακτης φυλακισμένης θα δούμε την Ελπίδα. Η γνωστή τραγουδίστρια ήδη έχει αρχίσει γυρίσματα και σύμφωνα με πληροφορίες  είναι εκπληκτική στο ρόλο της , αν και δεν είναι ηθοποιός.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Η Αθηνά λοιπόν θα μαρτυρήσει στην κυριολεξία στα χέρια αυτής της γυναίκας που θα δούμε ότι δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση. Κάποιος έχει βάλει το χέρι του για να βασανίσει την Αθήνα και να την κάνει να παραιτηθεί ακόμα και από τη ζωή.

Η ίδια κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Η Βαγγελιώ είναι καταδικασμένη σε ισόβια γιατί έχει σκοτώσει την ερωμένη του άνδρα της. Την Αθηνά θα την βάλουν στο ίδιο κελί μαζί της και οι δυο ηρωίδες θα έρθουν πολύ κοντά η μία με την άλλη. Η ηρωίδα σε όλα αυτά που αναμένεται να περάσει η Αθηνά στον β΄ κύκλο θα είναι πολύ υποστηρικτική.

Γλυκιά και προστατευτική προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. Ο καλός της χαρακτήρας όμως θα κρατήσει για λίγο, μέχρι να αποκαλυφθεί ο σκοτεινός της ρόλος αλλά και ο απώτερος σκοπός της. Ο ρόλος της Βαγγελιώς στην σειρά Η Γη της Ελιάς θα απασχολήσει κατά πολύ όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή η εγκυμοσύνη θα αλλάξει τα πάντα

Παράλληλα ένας άλλος κίνδυνος ελλοχεύει για την Αθηνά καθώς στη Μάνη κάνει την εμφάνισή της η αδελφή του Δημήτρη η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση. Η επικίνδυνη γυναίκα έχει προσλάβει έναν σκληρό δικηγόρο που θα αναμετρηθεί με τον Λυκούργο για να αποσπάσει χρήματα από την Αθηνά.

Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον αδερφό της, αφού για χρόνια δεν είχαν σχέσεις και δεν ήξερε ακόμη αν είναι ζωντανός. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα χρήματα της Αθηνάς.

Στο μεταξύ στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν της Αθήνας και για όλα όσα βγήκαν στη φόρα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα της Αθήνας από παντού. Από το σπίτι ,από την περιουσία, από παντού. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση της και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένεια των Βρεττάκων. Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα και είναι η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να μιλήσει και να πει την αλήθεια.

Έτσι η Μαργαρίτα, θα παρακαλέσει το Λυκούργο να τη βοηθήσει και εκείνος πεπεισμένος ότι η Αθηνά είναι αθώα άρχιζει να μαζεύει στοιχεία για τη δίκη. Μία δίκη που θα κρατήσει πολύ και που μέσα από αυτή θα ακουστούν πολλά που θα φέρουνε τσουνάμι αποκαλύψεων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close