Η-Γη-της-Ελιάς-Γιώργης-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γιώργης διστάζει να χωρίσει.

Μα γιατί βρε Γιώργη αφού πρέπει…

Ο Χρήστος καταλαβαίνει μία μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι του. Από εκεί που οι δυο τους είχαν έρθει κοντά και περνούσαν χρόνο κουβεντιάζοντας, τώρα τον βλέπει απόμακρο και ψυχρό.

Κάποια στιγμή που περνά απροειδοποίητα από το σπίτι της Μυρτάλης, τους βλέπει να κολυμπούν μαζί στην πισίνα της και τότε πια οι υποψίες του επιβεβαιώνονται: κάτι τρέχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ένα βήμα πριν από την καταδίκη

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Ιάκωβου φορά το δαχτυλίδι

Πριν όμως βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ρωτά την ίδια τη Μυρτάλη και εκείνη τον διαβεβαιώνει πως με τον Αλέξη δεν συμβαίνει το παραμικρό. Λίγο αργότερα εκείνη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και τις μπαίνουν ψύλλοι στα αφτιά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για την Αντιγόνη και την Αγγελική

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Θεωρεί πως ίσως συμβαίνει κάτι μεταξύ τους και σπεύδει να το μοιραστεί με τη Μαρίνα. Στο μεταξύ, ο ίδιος ο Γιώργης συζητά με την Ιουλία το μέλλον του γάμου τους και αποφασίζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνεται με την Εύα και πάει στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τρελαίνεται με την αποφυλάκιση του Ανέστη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την Bασιλική

Μπροστά στις υπογραφές, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, όμως, διστάζει και ζήτα από τη γυναίκα του να ξαναμιλήσουν πριν χωρίσουν οριστικά. Προβληματισμένη από τα όσα ακούει, εκείνη τον ρωτά ευθέως αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα και περιμένει μία ξεκάθαρη απάντηση. Θα έχουμε ανατροπή; Δεν το βλέπω να έρχεται

Καθώς το ραντεβού της Ιουλίας και του Στάθη θα είναι καθοριστικό!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close