Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αρέτη και την Ασπασία δηλητηριάζουν την Βασιλική.

Αλήθεια τώρα;;; Εντάξει το τερμάτισε η Αρετή…

Στα επόμενα επεισόδια της δραματική σειρά του mega H Γη της Ελιάς πρόκειται να δούμε δυσάρεστες εξελίξεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV. Η  αρετή και η Ασπασία ρίχνουν ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής με αποτέλεσμα η κοπέλα να δηλητηριαστεί.

Η  Αρετή παρόλο που έχει περάσει καιρός από το γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου δεν μπορεί με τίποτα να αποδεχτεί αυτή την εξέλιξη, έτσι χωρίς να χάνει άλλο χρόνο ξεκινάει να καταστρώνουν σχέδια με απώτερο σκοπό να διαλύσει το γάμο της, και η κόρη της να εξαναγκαστεί με οποιαδήποτε τρόπο να επιστρέφει ξανά στο σπίτι .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο πατέρας της μικρής Αγγελικής έρχεται στην Μάνη και γίνεται χαμός

Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την βασιλική

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα εξαπατά Ασπασία και Αρετή

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς ,η γυναίκα μοιράζεται τις  παραπάνω σκέψεις τις με την ξαδέρφη της την Ασπασία και εκείνη έχει μία φαεινή ιδέα. Προτείνει να πάρουν κάποιο ιδιαίτερο  Μαντζούνι.

Μάλιστα την συμβουλεύει να το ρίξουν  στο φαγητό του προσώπου που θέλουν  να τον κάνουν  να αλλάξει γνώμη για κάτι, προκειμένου να πιάσει κατάρα τους.

Αργότερα η Ασπασία σε συνεργασία με την Αρετή καταφέρνει να ρίξει το μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής ελπίζοντας σε ένα θαύμα, προκειμένου να την χωρίσουν όσο πιο άμεσα γίνεται από το Φίλιππο.

Μόνο που αυτή η ενέργεια τους έχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτά που θα ήθελαν . Συγκεκριμένα,  η νεαρή κοπέλα αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία και ενημερώνει  σχετικά το γιατρό της, την Αντιγόνη, για να τρέξει στο σπίτι και να την εξeτάσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται ο Στέφανος στην Ισπανία

Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την βασιλική

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα στείλει την Αρετή στα δικαστήρια;

Τότε  η Αντιγόνη διαπιστώνει πως η Βασιλική έχει πάθει δηλητηρίαση! Στη συνέχεια η Βασιλική και Φίλιππος συνειδητοποιούν ότι αδιαθεσία ξεκίνησε από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει τελικά με το κλειδί του Ιάκωβου;

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Βασιλική για την Εύα

Η παραπάνω εξέλιξη δεν αργεί να φτάσει στα αφτιά της Αρετής και της Ασπασίας με την πρώτη ειδικότερα να γίνεται έξω φρενών με την Χρυσούλα και  την κατηγορεί ότι είναι άχρηστη και παραλίγο να στείλει την κόρη της στο νοσοκομείο και δύο γυναίκες ανταλλάζουν σκληρά λόγια.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close