Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος-Δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο γιος του Ιάκωβου φορά το δαχτυλίδι.

Μην μου λες τέτοια τώρα…

Τα γεγονότα τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς, και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα!

Στη Γη της Ελιάς, κυριαρχεί τρόμος σε όλη την Μάνη, καθώς έχουν αρχίσει όλο και περισσότερα άτομα να μαθαίνουν, ο καθένας από την δική του πλευρά, για το επικίνδυνο κύκλωμα που δρα στην περιοχή, την ώρα που η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για την Αντιγόνη και την Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Σε αναμμένα κάρβουνα λοιπόν, κάθεται και ο Λυκούργος, καθώς είδε βίντεο με τις πράξεις αυτού του κυκλώματος στο οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να φορά το δαχτυλίδι που φορούν τα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου και δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο, αλλά και ο αστυνόμος ο οποίος προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι αυτό, και να ανακαλύψει τι συμβαίνει!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνεται με την Εύα και πάει στην Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την Bασιλική

Τα σενάρια για αυτό το δαχτυλίδι είναι δύο, και τα δύο ωστόσο εξίσου πιθανά! Ένα σκεπτικό, είναι πως το δαχτυλίδι είναι ένα κόλπο του Δημοσθένη, γνωστού ανθρώπου της νύχτας με βρώμικες δουλειές, για να καταστρέψει την οικογένεια των Βρεττάκων και να την κατεβάσει από το βάθρο της ώστε να κερδίσει τις πολυπόθητες εκλογές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα εξαπατά Ασπασία και Αρετή

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται ο Στέφανος στην Ισπανία

Ένα άλλο όμως σενάριο, είναι ότι το δαχτυλίδι αυτό ανήκει στον γιο του Ιάκωβου, o οποίος έχει πεθάνει χωρίς να γνωρίζει κανείς πως και γιατί! Από την προηγούμενη σεζόν αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ζει, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, και πως κρύβεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, από την οικογένειά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close