Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης σκοτώνεται με την Εύα και πάει στην Ιουλία.

Μάλιστα… Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…

 

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Την ίδια ώρα μια νέα κοπέλα η Ράινα που είναι από την Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ Κουράκος δίνει εντολή στο Στράτο:  Θέλω να αρχίσετε να παρακολουθείτε το κλαμπ και προσοχή! Η έρευνα να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την Bασιλική

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα εξαπατά Ασπασία και Αρετή

Στο μεταξύ ο Άρης δέχεται να μπει στο πολιτικό συνδυασμό του Δημοσθένη ενώ ο Πότης φλερτάρει με το συνδυασμό του Ισίδωρου.  Την ίδια ώρα η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μία άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη: E δεν το πιστεύω!H γυναίκα είναι τρελά αλλά ως εδώ, ουρλιάζει και πηγαίνει κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο πατέρας της μικρής Αγγελικής έρχεται στην Μάνη και γίνεται χαμός

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται ο Στέφανος στην Ισπανία

Θέλω να κάνω μήνυση κατά αγνώστων αν και είμαι σίγουρη για το ποιος ευθύνεται τους λέει και φυσικά είναι πεπεισμένη ότι η υπεύθυνη για την κυκλοφορία της επίμαχης αφίσας είναι η Αρετή.

Παράλληλα τα συναισθήματά της Μυρτάλης για το Χρήστο  και τον Αλέξη είναι ανάμεικτα ,ενώ όσο περνάει ο καιρός το δίλημμα μεγαλώνει και εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει, ενώ Αλεξης  αισθάνεται μίσος προς το Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα στείλει την Αρετή στα δικαστήρια;

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Βασιλική για την Εύα

Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στο Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει Στο μεταξύ η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα τινάζει όλα στον αέρα για τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι καινούργιες κατάρες της Αρετής και που θα πέσουν

Την ίδια στιγμή, η  σχέση του Στάθη με την Εύα περνάει κρίση και Στάθης μάλλον δε δείχνει πρόθυμος να τα βρουν. Έτσι σε μια αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει απ’ το σπίτι  της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει  και καθώς την κοιτάζει με λατρεία στα μάτια της λέει:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου θα είναι η κόρη του Δημοσθένη;

Mόνο εσένα ήθελα να δω αυτή την ώρα… κανέναν άλλον Ιουλία . Eίσαι ο μόνος άνθρωπος που με ηρεμεί…O μόνος που με καταλαβαίνει της εμπιστεύεται. πως θα αντιδράσει η Ιουλία στην εξομολόγηση του Στάθη;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close