Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε τον Ιάκωβο να εξωθεί την Αθηνά στα όρια της. 

Νάτος και ο Ιάκωβος … Χαλάρωσε λίγο καλέ μην πάθεις και τίποτα


Η Μαργαρίτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πείσματα του Αλέξη, περνά στην αντεπίθεση και του εξηγεί: Είμαι αποφασισμένη, αφού δεν δέχεσαι τους όρους μου, σε διαγράφω εντελώς από τη ζωή μου. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου, ισχυρίζεται.

Την ίδια ώρα ο Στάθης πιέζει την Εύα: Έλα, να πάμε να γυρίσουμε πίσω στη Μάνη. Εύα, σε παρακαλώ, πρέπει να μου δώσεις ακόμα μια ευκαιρία, την παρακαλεί, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις προθέσεις του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μακελειό πριν τον γάμο

Η Βασιλική, βλέποντας ότι ο Φίλιππος αποφεύγει να παίρνει το μωρό, αρχίζει να τον πιέζει: Αγάπη μου, γιατί δεν παίρνεις και το μωρό να βγείτε μία βόλτα; του λέει, αλλά εκείνος μετά το ατύχημα έχει φοβίες. Την ίδια στιγμή ο Πότης ενημερώνει την Άννα:

Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά τα έκανες μαντάρα. Το ψέμα σου ότι σε θέλει ένας και δεν σε αφήνει σε ησυχία, έφερε τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα και ο Λεωνίδας αποφάσισε να μη σε ξαναδιεκδικήσει, της λέει και η Άννα τρελαίνεται.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς

Στο μεταξύ ο Ιάκωβος κλείνει ένα ένα τα ανοιχτά μέτωπα, ξεκινώντας από την Αθήνα, στην οποία φέρεται ανεξήγητα άσχημα και προσβλητικά. Γεγονός που την εξωθεί στα όριά της, ενώ της ανακοινώνει ψυχρά: Εμείς οι δύο τελειώσαμε οστικά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Φανή;

Παράλληλα, ούτε ο Λυκούργος δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος για την απόφασή του να φύγει μόνιμα για την Ισπανία και λίγο μετά που συναντάει τον Στάθη, παλεύουν να καταλάβουν τι τον ώθησε σε αυτή την επιλογή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close