Η Γη της Ελιάς-Φανή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε αν τελικά πεθαίνει η Φανή. 

Ακόμη δεν την γνωρίσαμε, πάμε να την συνηθίσουμε και μας την σκοτώνετε; ΡΕ ΒΑΝΑ ΕΛΕΟΣ!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως η Φανή θα έχει ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς γυρίζει από την δουλειά στο σπίτι οδηγώντας. Η Φανή μιλούσε στο τηλέφωνο την στιγμή του ατυχήματος και τα πρώτα spoilers κάνουν πιθανό τον θάνατο της Φανής.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Φανή-

Πριν από όλα αυτά όμως και πίσω στην Μάνη ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθηνά και η Αναστασία ενώ ακούει από το δωμάτιο φασαρίες, δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Αλέξης, είναι ευχαριστημένος από την νέα του δουλειά σαν γκαρσόνι στην ταβέρνα του Χρήστου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Η Μαργαρίτα όμως αγχώνεται για το μέλλον του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι με τόσες στερήσεις τον σπούδασε για να καταλήξει να σερβίρει κρασιά και μεζέδες ενώ έχει και υποψίες ότι δεν πηγαίνει στον ψυχίατρο και δεν ακολουθεί την αγωγή του.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με αυτά που έχει περάσει θα έπρεπε να είναι ψυχιατρείο

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται για ακόμη μία φορά Φανή και την μικρή Αγγελική ενώ η Μυρτάλη δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην Άννα, όταν η δεύτερη της ζητάει ρεπό για να πάει να δει την Ευτυχία στο νοσοκομείο. Επιπλέον απειλεί τον Αποστόλη πως θα τον απολύσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει

Ο Μάνος προσπαθώντας να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα, μιλάει με την Ιουλία και της λέει να την συνετίσει. Η Ιουλία αλλά και η Αθηνά αυτή τη φορά θα μιλήσουν χωρίς περιστροφές και με πολύ μεγάλη αυστηρότητα στην Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το παιδί του Κουράκου

Τέλος στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Εύα να λυγίζει και να παίρνει τηλέφωνο τον Στάθη λέγοντάς του ότι της λείπει. Ο Στάθης, αποφασίζει να την επισκεφθεί στην Αθήνα και με το που βρίσκονται κάνουν έρ@τα. Της λέει πως όλα θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ξαφνικά όλα μπάχαλο στην ζωή της Αθηνάς

Πως είναι έτοιμος να της τα δώσει όλα αρκεί να γυρίσει πίσω στην Μάνη. Ο Ιάκωβος παίρνει τις εξετάσεις από τους γιατρούς και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά. Πώς θα διαχειριστεί αυτά τα κακά νέα για την υγεία του; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close