Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Ισίδωρος οδηγεί την Μυρτάλη στο θάνατο.

Αυτό δεν το περιμέναμε..

Η Δήμητρα ερευνά την πληροφορία που της έδωσε η Εύα και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή με τη στρατολόγηση του Άρη στο καρτέλ των ναρκωτικών. Η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρησή της από τη Μάνη, πίσω από την πλάτη του Αλέξη, ενώ εκείνος κάνει όνειρα για το εστιατόριο που θα ανοίξουν.

Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Ισίδωρο με σκοπό να επινοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο. Η Θεοδώρα εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο και
ζητάει από τον Μάνο να την προσλάβει. Η Αλκμήνη και η Αντωνία πηγαίνουν στο καφενείο για να παίξουν τάβλι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική εξομολόγηση του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αποτελειώνει τον Αλέξη

Ο Πότης, που πλέον ξέρει ότι οι δυο κοπέλες είναι ζευγάρι, ξεκινά να τις σχολιάζει εκνευρίζοντας την Άννα. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να της πει αν φοβάται τον Αλέξη, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει σε κανέναν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι οριστικός ο χωρισμός Στάθη-Ιουλίας;

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θα σε πάρω μαζί μου στον πάτο! Σκάσε!

Ο Ορέστης πηγαίνει ξανά στο σπίτι του Δημοσθένη. Τη στιγμή που οι δυο τους παίζουν μπιλιάρδο, φαίνεται ένα όπλο στη ζώνη τού Ορέστη, το οποίο βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος προσπαθεί να τα βρει σε Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις μετά τον φόνο της Μυρτάλης

Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην Αθηνά και αθετεί την υπόσχεσή του απέναντι στη Μυρτάλη πως η ανιψιά του σκοπεύει να αποχωρήσει από την εταιρεία και της προτείνει έναν τρόπο για να πάρει πίσω τις μετοχές της.
Αυτή η κίνηση του Ισίδωρου θα έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς η φυγή της θα φτάσει στα αυτιά του Αλέξη!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη με δάκρυα στα μάτια ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης κάνει την κίνηση ματ

Ο Ισίδωρος χωρίς να θέλει, οδηγεί τη Μυρτάλη στον θάνατο, καθώς ό Αλέξης γίνεται έξαλλος και έτσι, ξεκινά η αρχή του τέλους για την Μυρτάλη. Ένας ανώνυμος δότης εμφανίζεται και οι ελπίδες για την υγεία του Λυκούργου αναπτερώνουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close