Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα τον πάρει μαζί του στον πάτο.

Πάλι χαμός θα γίνει!

Ο Δημοσθένης με τον Ορέστη γνωρίζονται στο καφενείο του Πότη και ο πρώτος τον καλεί στο σπίτι του για μπιλιάρδο. Η Ιουλία ενημερώνει τον Ισίδωρο πως η Μυρτάλη πουλάει τις μετοχές της για να φύγει για το εξωτερικό αλλά δεν πρέπει να μάθει τίποτα η Αθηνά:

«Μου είπε να μην το κουβεντιάσουμε με την Αθηνά! Με όρκισε! Γιατί η Αθηνά θα μιλήσει στην Μαργαρίτα και η Μυρτάλη τα έχει με τον γιο της τον Αλέξη.. Απ’ ότι κατάλαβα θέλει να το τελειώσει μαζί του. Αλλά δεν θέλει να τον προετοιμάσει..

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος προσπαθεί να τα βρει σε Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις μετά τον φόνο της Μυρτάλης

Μπορεί να θέλει να του μιλήσει τελευταία στιγμή… Δεν τσουλάει, λέει, το μεταξύ τους αλλά δεν θέλει να μπει σε διενέξεις. Είναι απογοητευμένη από την ζωή της.. έκλαιγε.. την λυπήθηκα.»

«Μου τόνισε πως δεν θέλει να μάθουν τίποτα ούτε η Αθηνά, ούτε η Μαρίνα. Της ορκίστηκα! Κάνε μία κουβέντα πρώτα με τη Μυρτάλη και βλέπουμε! Σ’ αυτή την φάση κρυφά από Μάνο και Μαρίνα!»

Η Αθηνά θυμάται τα λόγια του Μιχάλη ότι θα δείξει στον Αλέξη ότι τον υποψιάζεται και θέλει να το πει στον Κουράκο: «Όταν είχα το ατύχημα με το αυτοκίνητο, με την Μαργαρίτα μέσα τα φρένα είχαν πειραχτεί, υποψιάστηκα τον Αλέξη κι εκμυστηρεύτηκα τις υποψίες μου στον Μιχάλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη με δάκρυα στα μάτια ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης κάνει την κίνηση ματ

Είπε ότι θα φροντίσει να πάρει ο Αλέξης το μήνυμα πως τον υποψιάζεται. Μου είπε ότι θα τον είχε από κοντά, του «έτριζε» τα δόντια διακριτικά.» Ο Αλέξης πιάνει την Μυρτάλη να του λέει ψέματα για το μαγαζί που θέλουν να νοικιάσουν.

Αργότερα τον καλεί ο Κουράκος στο τμήμα και του κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον Μιχάλη. Ο Αλέξης επιστρέφει σε πανικό στο σπίτι και λέει στη Μυρτάλη τι συνέβη. Τρομοκρατεί την Μυρτάλη έτσι ώστε να του δώσει άλλοθι όταν την καλέσει ο Κουράκος: «Με φώναξε ο Κουράκος στο τμήμα και με ρώταγε!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία δεν σε παντρεύω να πας σε άλλο δημαρχείο

Είσαι το άλλοθι μου! Μη διανοηθείς να μην με καλύψεις! Τα ήξερες όλα! Εσύ μ’ έσπρωξες να το κάνω! Θα σε πάρω μαζί μου στον πάτο! Σκάσε! Απ’ ότι μου είπε είναι εντελώς τυπική έρευνα. Θα έχεις θάρρος, θα τον κοιτάς στα μάτια και θα είσαι πιστευτή.»

Στο τμήμα όμως ο Γιώργης καταλαβαίνει πως η Μυρτάλη του λέει ψέματα και είναι καχύποπτος. Την επόμενη μέρα συναντιέται με τον Ισίδωρο όπου και έρχονται σε μια πρώτη συμφωνία για την αγοροπωλησία των μετοχών της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτωμός με Ιουλία και Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον Αλέξη

Στο σπίτι της Χάιδως ξαφνικά ο ο Λυκούργος, βγάζει μία κραυγή, νιώθει ένα φοβερό πόνο εκεί που είναι το συκώτι, διπλώνεται στα δύο και λιποθυμάει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close