Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ισίδωρος πέφτει σε μια καλοστημένη παγίδα. 

Πώς την πάτησε έτσι βρε αγοράκι λαίμαργο;

Μπορεί ο Ισίδωρος να έχει ένα σωρό ανοιχτά θέματα να διευθετήσει όμως ο… έρωτας του χτυπά την πόρτα, στην Γη της Ελιάς. Η Μυρτάλη, ο Μάνος, τα οικογενειακά προβλήματα και η επιχείρηση θα έπρεπε να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Ισίδωρο ο οποίος όμως βρίσκει χρόνο και για τα… αισθηματικά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα εξοντώσει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Ο Ισίδωρος, ως Δήμαρχος, είναι έτοιμος, πλέον, να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και για αυτό τον λόγο πηγαίνει στο Δημαρχείο. Εκεί, λοιπόν, διορίζεται μια καινούργια γραμματέας, η Αμαλία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου και φέρνει τα πάνω κάτω

Η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία θα υποδυθεί η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, φαίνεται, σε πρώτη φάση, να συνεργάζεται αρμονικά με τον Ισίδωρο ο οποίος δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει να την ερωτεύεται σύμφωνα με το youfly.com.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

Η Γη της Ελιάς-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά όσο περνάει ο καιρός, με μεγάλα ερωτήματα όμως να δημιουργούνται. Πρόκειται για έναν αγνό έρωτα, έστω και σε αυτή την ηλικία, ή μήπως η Αμαλία έχει άλλους σκοπούς, στην Γη της Ελιάς;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close