Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαργαρίτα-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 93 , 94 , 95 , 96 , 97  , 68:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Ο Λυκούργος ξεπέρασε και το Σιλβέστερ Σταλόνε!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 93 στις ο2/2/2023

Επεισόδιο 93

Πέμπτη

Ο αναπάντεχος θάνατος του Γεράσιμου έχει συγκλονίσει την Μαργαρίτα η οποία αρνείται να πιστέψει πως οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα η Αθηνά, που την φιλοξενεί για λίγες μέρες στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει.

Μαζί με την Χάιδω την συνοδεύουν στην κηδεία του Γεράσιμου η οποία πραγματοποιείται σε κλίμα οδύνης. Ο Αλέξης που έβγαλε από την μέση τον σύντροφό της μητέρας του βάζει χωρίς να το θέλει σε σκέψεις την Μυρτάλη αφού της μιλάει απαξιωτικά για το θάνατο του Γεράσιμου. Έτσι, εκείνη αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χάνει τη μνήμη της

Στο μεταξύ η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου κορυφώνεται με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη. Λίγο αργότερα ο Λυκούργος τους μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 94 στις ο3/2/2023

Επεισόδιο 94

Παρασκευή 

Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από το Φίλιππο αλλά πέφτει σε τοίχο καθώς η Βασιλική δεν πείθεται για τις καλές προθέσεις της μητέρας της. Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη και εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Μία λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί ανησυχία σε όλους και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αλέξης βρήκε την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο – Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση για να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου. Η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από την Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 95 στις ο5/2/2023

Επεισόδιο 95

Κυριακή 

Η Μαργαρίτα είναι συντετριμμένη από το θάνατο του Γεράσιμου και μένει ακόμα στο σπίτι της Αθηνάς. Ο Αλέξης φροντίζει να της δείχνει το πιο γλυκό του πρόσωπο και παριστάνει ότι νοιάζεται και ότι ανησυχεί για το πένθος που βιώνει.

Όσο η Βασιλική αρνείται να τον συγχωρέσει ο Φίλιππος το ρίχνει στο ποτό. Μάλιστα μεθάει άσχημα και ο Λεωνίδας αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη για να τον γυρίσουν στο σπίτι.

Η Άννα μιλάει στο Λυκούργο για το κύκλωμα προστασίας στο καφενείο του. Καταφέρνει να αναγνωρίσει από φωτογραφίες τους δύο δράστες που εισέβαλαν στην ταβέρνα του Χρήστου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ραγίζουν καρδιές οι εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου – Η Αντιγόνη λυγίζει

Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να βγάλει τον Χρήστο απ’ τη φυλακή και σκοπεύει να κάνει προσωπική έρευνα για το κύκλωμα προστασίας γεγονός που ανησυχεί πολύ την Χάιδω.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 96 στις ο6/2/2023

Επεισόδιο 96

Δευτέρα 

Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο τύπος που είχε ρίξει το χάπι βιασμού στο ποτό της Βασιλικής κυκλοφορεί πάλι στο μπαρ και συνεχίζει την δράση του. Αποφασίζει να υποδυθεί ξανά την Ράινα, για να τον πιάσει στα πράσα και οργανώνει την επιχείρηση μαζί με το Στράτο και το Βαγκάκο.

Στο μεταξύ η Δήμητρα και ο Κουράκος συναντιούνται με τον εισαγγελέα ο οποίος τους αναθέτει να αρχίσουν μεγάλη έρευνα για τα κυκλώματα που πουλάνε προστασία στα μαγαζιά. Ο Φίλιππος συνεχίζει να πίνει και ο Λεωνίδας με την Άννα τον βοηθούν να γυρίσει σπίτι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Δήμητρα-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική προσεύχεται για το Φίλιππο

Όταν όμως μεθάει για ακόμα μία φορά χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Η είδηση του τροχαίου σοκάρει την Βασιλική η οποία τρέχει στο πλευρό του με την Ιουλία να αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 97στις ο7/2/2023

Επεισόδιο 97

Τρίτη 

Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση υγείας του γιου της ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια καθώς παράλληλα τρέχει την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και και αρχίζει τις απειλές.

Αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στο Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του αλλά εκείνος βρίσκει το πόσο χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα. Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Μάνος όμως συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματα της είναι και η απώλεια μνήμης.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 98 στις ο8/2/2023

Επεισόδιο 98

Τετάρτη

Ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις. Τελικά καταφέρνουν να συμφιλιωθούν αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μουδιάσματα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Ο γιατρός θεωρεί πως το οίδημα θα υποχωρήσει με τη σωστή αγωγή και συνιστά υπομονή.

Σύντομα η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με το Φίλιππο. Ο Στάθης και η Ιουλία, αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό της Βασιλικής όσο εκείνη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τότε ο Στάθης συνειδητοποιεί πόσο τρυφερή μάνα θα μπορούσε να έχει γίνει η Ιουλία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα μυστικό πέφτει σα βόμβα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία και γίνεται η πρώτη επαφή πριν από τον επίσημο διορισμό της, ως γραμματέας στο δημαρχείο. Ο Λυκούργος πιέζει τον Πότη να του μιλήσει για τους νονούς της νύχτας αλλά εκείνος φοβάται και τον αποφεύγει.

Όταν όμως γυρίζει σπίτι θα τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Οι τακτικές εκφοβισμού δεν πιάνουν στον Λυκούργο αφού είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει το κύκλωμα. Η Αθηνά κλείνει την συμφωνία με το Μιχάλη για την πώληση του ελαιώνα στον Ισίδωρο και στο Μάνο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 99 στις ο9/2/2023

Επεισόδιο 99

Πέμπτη 

H Αθηνά κλείνει τη  συμφωνία με τον Μιχάλη για την πώληση του ελαιώνα του  στον Ισίδωρο και τον Μάνο . Ο Δημοσθένης προσπαθεί να ψαρέψει την Δήμητρα η οποία όμως αρνείται πως συναντήθηκε με τον φίλο του Κίμωνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ξεκλειδώνει το μυστήριο του φόνου

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Δήμητρα-Κουράκος-

Η Ιουλία καλεί την Ευτυχία για φαγητό και εκείνη νιώθει αμηχανία. Αργοτερα αποκάλυπτει στην Αννα πως θέλει να εξομολογηθεί στον Παππά τον φόνο που διέπραξε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημοσθένη

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 1οο στις 10/2/2023

Επεισόδιο 100

Παρασκευή 

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Ο Λυκούργος στριμώχνει τον Πότη και του ζητάει για τελευταία φορά να αποκαλύψει στους μπράβους που του πουλάνε προστασία.  Οπότε τελικά ο Πότης ομολογεί τις επαφές που είχε με τους νονούς της νύχτας και ότι εξακολουθεί να τους πληρώνει για την προστασία του μαγαζιού του.

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων ο Μιχάλης εκδίδει ένταλμα σύλληψης για το Βλάση. Ο Βλάσης όμως έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και παίρνει τα μέτρα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ασπασία-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Spoilers για τα επόμενα επεισόδια που δεν περιμένεις

Η Αντιγόνη συμβουλεύει το Μάνο να πάει τη Μαρίνα για μαγνητική εγκεφάλου ώστε να διερευνήσουν κάθε πιθανή αιτία για το πρόβλημα της ενώ η Μυρτάλη συμπαραστέκεται στην φίλη της με αγάπη και ενδιαφέρον.

Ο Λυκούργος ενημερώνει το Χρήστο ότι σύντομα τα βάσανα τους θα τελειώσουν. Παράλληλα προειδοποιεί τον Κωσταντίνο για τις απειλές που δέχεται από τους μπράβους και του ζητά να προσέχει την Ισμήνη και την εγγονή του καθώς νιώθει πως ετοιμάζονται αντίποινα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close