Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του. 

Ο Δημοσθένης σαν άλλος Νονός, δικάζει…

Η Μαργαρίτα μαθαίνει από το Λυκούργο και την Χάιδω το τραγικό νέο για το χαμό του Γεράσιμου και να σε συγκλονισμένη. “Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Γεράσιμος έφυγε τόσο άδικα” λέει.

Στο μεταξύ όμως κάποια στοιχεία στην υπόθεση ανατρέπουν την θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ενώ ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει την ίδια ώρα ο Χρήστος περνάει από ανακριτική εισαγγελία για το θάνατο του Ηλία και η Εύα αγωνιά αν θα αποφυλακιστεί ή όχι.

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στο Φίλιππο ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από την συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο – Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο δημαρχείο ενώ η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να την φιλοξενήσει για κάποιες μέρες στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει. Παράλληλα την συνοδεύει μαζί με την Χάιδω στην κηδεία του Γεράσιμου.

Την ίδια ωραίο ο Αλέξης άθελά του βάζει την Μυρτάλη σε υποψίες καθώς μιλά με μεγάλη απαξίωση για το θάνατο του Γεράσιμου. “Καλά να πάθει” αναφέρει μεταξύ άλλων. Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ραγίζουν καρδιές οι εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου – Η Αντιγόνη λυγίζει

Λίγο αργότερα ο Λυκούργος μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Δυστυχώς ο Χρήστος προφυλακίστηκε. Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από το Φίλιππο αλλά πέφτει σε τοίχο καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις καλές προθέσεις της μητέρας της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική προσεύχεται για το Φίλιππο

Την ίδια ώρα η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη και εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μία ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στο Μάνο και στον Ισίδωρο. Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για το θάνατο του Κίμωνα.

Εκείνη την ώρα ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους. Ο Δημοσθένης σκορπίζει παντού το θάνατο. Λίγο αργότερα η αστυνομία καταφθάνει στο σπίτι του Κεφάλα και η σήμανση συγκεντρώνει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

Η λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί αναστάτωση και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική αυχένα. Ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει ενώ ο Αλέξης βρίσκει την αφορμή που έψαχνε και απολύει την Χρυσούλα πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα μυστικό πέφτει σα βόμβα

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει ξανά κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και συνεχίζει την έρευνα της. Για για κακή της τύχη όμως ο Δημοσθένης επιστρέφει την ώρα που είναι εκείνη μέσα. Παράλληλα η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση θέλοντας να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ξεκλειδώνει το μυστήριο του φόνου

Η Γη της Ελιάς-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημοσθένη

Ενώ η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από την Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο. Τέλος, ένας φίλος του Κίμωνα έρχεται σε επαφή με τη Δήμητρα και της λέει “είμαι σίγουρος πως ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε“.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close