Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος λίγο πριν μπει στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Ισίδωρο λίγο πριν μπει στην φυλακή.

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες Ισιδωρέ μου!!!

Ο Ισίδωρος κινδυνεύει να μπει στη φυλακή, με αποτέλεσμα η οικογένεια Βρεττάκου να βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση, στην γη της ελιάς. Μετά το δεύτερο επεισόδιο ανακοπής, ο Ισίδωρος αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει για τα λάθη του παρελθόντος, αλλά και για την κακή στάση που κράτησε απέναντι στην κόρη του αδελφού του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμάει και στην Μαργαρίτα

Έτσι, παραδέχεται το μαγείρεμα της διαθήκης στην αδελφή του την Ιουλία, ζητώντας κατανόηση. Βέβαια, εκείνη μόνο κατανόηση δε δείχνει. Το γεγονός αυτό την προβληματίζει αρκετά. Η ίδια αισθάνεται προδομένη από τον ίδιο της τον αδελφό, δε μπορεί να χειριστεί την κατάσταση και ξεσπά.

Μέσα της επικρατεί ένα τεράστιο δίλημμα: Να μιλήσει στην Μυρτάλη, ή να προσπαθήσει να πείσει τον αδελφό της να της επιστρέψει την περιουσία, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει; Πράγματι, εάν η Μυρτάλη μάθει πως ο θείος της έστησε τέτοια πλεκτάνη, θα τον οδηγήσει αμέσως στο τμήμα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η είδηση που σοκάρει τον Ιάκωβο

Την Ιουλία προσπαθεί να συμβουλεύσει ο Κουράκος, δείχνοντας το ίδιο σοκαρισμένος. Αντίστοιχα εξοργισμένος είναι και ο Ιάκωβος, ο οποίος μαθαίνει για το μαγείρεμα της διαθήκης και βγαίνει εκτός εαυτού.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Όλοι, πλέον, γνωρίζουν πως ο εγκέφαλος πίσω από την καταστροφή είναι ο Ισίδωρος. Ενώ προσπαθούν να βρουν, η Μυρτάλη πλησιάζει όλο και περισσότερο κοντά στην αλήθεια. Όταν το μάθει, ο Ισίδωρος θα βρεθεί ένα βήμα πριν τη φυλακή και στην οικογένεια θα ξεσπάσει εμφύλιος, στην γη της ελιάς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Τί θα προτείνει η Ιουλία και ποιος συμβιβασμός θα γίνει, προκειμένου ο Ισίδωρος να γλιτώσει τα χειρότερα; Σύμφωνα με το Youfly.com, η Μυρτάλη είναι πολύ κοντά στο να πάρει όσα της ανήκουν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close