Η Γη της Ελιάς: Η είδηση που σοκάρει τον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε μια είδηση που σοκάρει τον Ιάκωβο

Ωχ ωχ ωχ προβλέπω πάνικ …. Ιάκωβε ψυχραιμία μην έχουμε και κανένα εγκεφαλικό…

Μία είδηση θα σκάσει σαν κεραυνός σε ορισμένους πρωταγωνιστές. Πολύ σύντομα, η οικογένεια Βρεττάκου θα συγκρουστεί, με τις εντάσεις στο σπίτι να είναι πολλές. Ο Ιάκωβος θα μάθει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει μαγειρευτεί στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Ο Ισίδωρος, με τον φόβο πως πλησιάζει στο θάνατο ύστερα από δύο ανακοπές, μιλάει στην Ιουλία για την απάνθρωπη πράξη του να αλλάξει τη διαθήκη. Της αναλύει πως εκείνος είναι ο εγκέφαλος πίσω από το “μαγείρεμα” και πως σκοπός του ήταν να πέσει η περιουσία του αδελφού του σε καλά χέρια.

Η Ιουλία γίνεται έξαλλη με όσα ακούει. Πώς να πιστέψει πως το ίδιο της το αίμα έσκαβε τον λάκκο της ανιψιάς της; Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπά, με τον Ισίδωρο να κάνει τα πάντα, για να την ηρεμήσει. Της ζητάει χρόνο, για να διορθώσει το μεγάλο του λάθος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα λογικά της

Φυσικά, ένα τέτοιο μυστικό είναι αρκετά “βαρύ” για την Ιουλία. Έτσι, αποφασίζει να μιλήσει στον άλλο της αδελφό, ζητώντας τη βοήθειά του. Μόλις ο Ιάκωβος μαθαίνει πως ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη, γίνεται έξαλλος στην γη της ελιάς. Πάντα τον υποπτευόταν, όμως μέσα του ευχόταν όλα να είναι ένα ψέμα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη  Η γη της ελιάς: Η Αρετή δέρνει άσχημα την Εύα

Τα δύο αδέλφια θα συγκρουστούν άσχημα. Στη μέση θα βρεθεί η Μυρτάλη, η οποία ακόμη δε γνωρίζει τίποτα. Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Ισίδωρος έκανε το λάθος να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό του και όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close