Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμάει και στην Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή ορμάει και στην Μαργαρίτα

Και σιγά να μην της ξέφευγε η Μαργαρίτα … Τώρα που πήρε φόρα ποιος την κρατεί…

Άλλη μία σύγκρουση που δε θα βγει σε καλό. Η Αρετή και η Μαργαρίτα θα έρθουν σύντομα αντιμέτωπες, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα, στην γη της ελιάς. Το γεγονός πως η Μαργαρίτα υπερασπίστηκε τον Φίλιππο στη δίκη, είναι αρκετό για να εξοργίσει τους Καπερνάρους.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Η είδηση που σοκάρει τον Ιάκωβο

Παρόλο που ο Στάθης προσπαθεί να κάνει στην άκρη το θυμό του, η Αρετή δε μπορεί να σβήσει όλα όσα έγιναν στη δικαστική αίθουσα. Η Μαργαρίτα, όχι μόνο στάθηκε στο πλευρό των Στεφανέων, αλλά κάλυψε και τον Στάθη στην δεύτερη εξωσυζυγική του σχέση.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα λογικά της

Το γεγονός αυτό θα βγάλει εκτός εαυτού την Αρετή, με αποτέλεσμα το ξέσπασμά της στην Μαργαρίτα να είναι επεισοδιακό, στην γη της ελιάς. Η Αρετή ωρύεται πως δεν είναι σοβαρή γυναίκα, με το να παίζει τέτοια παιχνίδια εις βάρος της. Όσο κι αν η Μαργαρίτα προσπαθήσει να την ηρεμήσει, τόσο η Αρετή θα ξεπερνάει τα όρια.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Οι δύο γυναίκες θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες. Αμέσως μετά, σειρά έχει η Εύα, στην οποία η επίθεση δε θα θυμίζει με τίποτα όσα έχουμε δει ως τώρα στην αγαπημένη μας σειρά. Σύμφωνα με το Youfly.com, η οργή της Αρετής ξεσπά και κανένας δε γλιτώνει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close