Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος απατά την Ιουλία. 

Καλά ρε Γιώργη ακόμα δεν τα βρήκατε την απατάς κιόλας;;

Κι όμως, ο Κουράκος και η Ιουλία είναι ξανά μαζί στην γη της ελιάς, παρόλο που εκείνος σκέφτεται έντονα άλλη γυναίκα. Η Ευτυχία κατάφερε να του κλέψει την καρδιά, όσο κι αν δε το έδειχνε στην αρχή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα

Ενώ και οι δυο πλευρές ήταν αισιόδοξες πως το ειδύλλιο αυτό θα φουντώσει, ο Γιώργης στο τέλος έκανε την ανατροπή κι επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του. Η Ιουλία υπέκυψε στις πιέσεις του αδελφού της, όσο κι αν μέσα της ήταν αποφασισμένη να λήξει αυτόν τον γάμο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Οι δυο τους ξεκινούν τις κοινές εμφανίσεις και ανακοινώνουν σε όλη τη Μάνη πως θα είναι ξανά μαζί. Τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία, η οποία καταρρέει στο άκουσμα αυτής της είδησης. Γρήγορα αποφασίζει να ξεγράψει τον Γιώργη και να συνεχίσει τη ζωή της.

Η ανατροπή δε θα αργήσει να έρθει. Η Ιουλία θα συνεχίσει να βλέπει τον Στάθη και ο Στάθης και ο Κουράκος θα συνεχίσει να τρέφει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πάθος έχει σβήσει για πάντα

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει πολλούς αθώους στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε θανάσιμο κίνδυνο-Το σκοτώνουν;

Έτσι, παρόλο που το ζευγάρι θα ανακοινώσει και πάλι πως είναι μαζί, οι δυο τους θα ξεπορτίζουν, ζώντας τον απόλυτο έρωτα με άλλους συντρόφους. Ο Κουράκος θα πολιορκήσει ξανά την Ευτυχία, σύμφωνα με το youfly, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνεται το τρίτο πρόσωπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close