Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε θανάσιμο κίνδυνο.

Τι άλλο κακό θα μας βρει;;

Ενώ όλη η Αρεόπολη μαζεύει χρήματα για να βοηθήσει την Κατερίνα στην δήθεν επέμβαση που χρειάζεται. Εκείνη καταστρώνει όλο και πιο σατανικά σχέδια βάζοντας στόχο αυτή τη φορά την κόρη του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26

Η-Γη-της-Ελιάς-Μωρό-Βασιλικής-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Σωκράτη για να πάρουν την Αγγελική από τη Μαρίνα

Η ιστορία της Κατερίνας έχει συγκινήσει πολύ την Χάιδω η οποία έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να βοηθήσει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές γνωριμίες σε όλη την πόλη για να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα.  Έτσι όλο και περισσότεροι πέφτουν στην παγίδα και κάνουν γενναίες δωρεές ενώ εκείνη συνεχίζει κρυφά τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις.

Μάλιστα σε μία από τις νυχτερινές εξόδους της γνωρίζει τον Άρη φλερτάρει μαζί του και πολύ γρήγορα οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης κάνει έρωτα με την Αναστασία στα χωράφια

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο

Για τους Στεφανέους όμως η Κατερίνα είναι μια βασανισμένη κοπέλα που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή και η ίδια φροντίζει να συντηρεί το ψέμα της παριστάνοντας το θύμα για να κερδίζει όλα και περισσότερα.

Ο Λυκούργος βλέπει το πόσο προσωπικά το έχει πάρει η Χάιδω τη θεραπεία της και της εφιστά την προσοχή. Κάτι δεν του αρέσει σε αυτή την ιστορία, όμως δεν θέλει να γίνει κακός χωρίς να έχει στα χέρια του τα απαραίτητα στοιχεία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά κρίνεται ένοχη στο δικαστήριο

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος τα ξαναβρίσκουν και η Ευτυχία λυσσάει

Αντίθετα ο Άρης έρχεται ευθέως αντιμέτωπος με την διπρόσωπη συμπεριφορά της Κατερίνας αφού κάποια στιγμή που την πετυχαίνει τυχαία στο καφενείο της μίλα όμως εκείνη προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει και γύρνα την πλάτη.

Δεν μπορεί να επιτρέψει σε μια επιπόλαιη γνωριμία της μία νύχτας να διακινδυνεύσει τα σχέδια της που γίνονται όλο και πιο σατανικά. Αυτή τη φορά παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαρίας συγκινεί και τον πιο αλύγιστο

Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα στέλνει τον Στάθη στα τσακίδια

Στο μεταξύ η Ασπασία έχει ήδη πει στο Δημοσθένη να δώσει 5000 € για τη θεραπεία της ενώ η Χάιδω ανοίγει ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα και τις πρώτες καταθέσεις σπεύδουν να κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αγοράζει νέο ελαιοτριβείο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Κι ενώ όλο και περισσότεροι ακολουθούν το παράδειγμα τους, τις υποψίες του Άρη αρχίζει να την συμμερίζεται και η Μαρίνα, που παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα σκοτώσει τον Χρήστο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα και κανείς δε δείχνει ικανός να την σταματήσει. Η διαταγή για την απαγωγή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου έχει ήδη δοθεί και ένα νέο δράμα θα ξεκινήσει. Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου κινδυνεύει θανάσιμα από τους απαγωγείς και οικογένειά Στεφανέα είναι σε σοκ. Θα σκοτώσουν οι απαγωγεις το μωρό η μήπως δεν θα προλάβουν να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close