Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης-Μάνος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα.

Νομίζω πως δεν θα βγει σε καλό αυτό…

Η σειρά του Mega συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχία της και τη φετινή χρονιά με την συγκλονιστική ιστορία της Μάνης να καθηλώνει καθημερινά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει σε επόμενα επεισόδια βλέπουμε τη Βασιλική στο νοσοκομείο καθώς έχει δηλητηριαστεί από την ίδια της τη μητέρα. Η Αρετή όμως δεν είναι ο μόνος αδίστακτος χαρακτήρας της σειράς. Η Κατερίνα έρχεται να αναστατώσει άπαντες με τις πράξεις της στην Αρεόπολη.

Την ώρα που η Ασπασία πείθει τον Δημοσθένη να δωρίσει 5 χιλιάρικα για την θεραπεία της Κατερίνας, εκείνη συνεχίζει την άστατη ζωή. Σε μία από τις βραδινές της εξόδους γνωρίζει μάλιστα τον Άρη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πάθος έχει σβήσει για πάντα

Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε θανάσιμο κίνδυνο-Το σκοτώνουν;

Η Κατερίνα τον φλερτάρει έντονα και οι δυο τους καταλήγουν στο ίδιο κρεβάτι σε μία σκηνή πάθους. Οι πράξεις της Κατερίνας όμως δε θα σταματήσουν εκεί καθώς θα συνεχίσει να παίζει το θύμα στην οικογένειά Στεφανέα.

Η οικογένεια των Βρεττάκων από την άλλη θα υποστεί ένα νέο σοκ που θα τους ενώσει με κεντρικό πρόσωπο την μικρή Αγγελική. Ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής εμφανίζεται στη Μάνη και τη διεκδικεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Σωκράτη για να πάρουν την Αγγελική από τη Μαρίνα

Ο Σωκράτης, ένας επιτυχημένος έμπορος ο οποίος ζει μόνιμα στη Σουηδία βρίσκεται τυχαία στη Μάνη και οι εξελίξεις τρέχουν. Συναντιέται τυχαία με μία παλιά του σχέση, την Αντιγόνη.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει η αφορμή να μάθει ότι η Αγγελική είναι κόρη του κάτι το οποίο αγνοούσε πλήρως. Μάλιστα δεν ήξερε καν ότι η Αντιγόνη ήταν έγκυος όταν χώρισαν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης κάνει έρωτα με την Αναστασία στα χωράφια

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο

Θα διεκδικήσει τη μικρή αφού θα απαιτήσει τεστ dna κάτι το οποίο φέρνει σε απόγνωση τον Μάνο και τη Μαρίνα που έχουν πλέον υιοθετήσει τη μικρή.

Απελπισμένη βρίσκεται και η Αντιγόνη την οποία ο Σωκράτης πιέζει συνεχώς να τον βοηθήσει να πάρει πίσω τη μικρή αφού πρώτα έχει εξαγριωθεί με την παράνομη υιοθεσία της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close