Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μετά την αποφυλάκιση του Ανέστη ο Κουράκος τον παρακολουθεί στενά. 

Και πολύ καλά κάνει γιατί ο Ανέστης είναι γνωστό…καλόπαιδο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα

Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και ο Κουράκος θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Η γη της ελιάς πιο συγκεκριμένα. Για να σοβαρευτούμε, δεν είναι λίγο πράγμα ο Ανέστης να αφήνεται ελεύθερος μετά από όλα αυτά που έχει κάνει και ο Κουράκος σίγουρα αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Λέγε πόσα πήρες για να πουλήσεις το παιδί

Αποφασίζει λοιπόν να τον παρακολουθήσει στενά περιμένοντας να κάνει το επόμενο έγκλημα. Διότι είναι ολοφάνερο πως ο Ανέστης δεν άλλαξε μέσα στην φυλακή και πως είναι θέμα χρόνου να ξανά γυρίσει στην παλιά του ζωή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντάει το εγγόνι του

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης κάνει την μία εγκληματική πράξη μετά την άλλη και ακόμη πιο σίγουρο είναι πως όταν μάθει πως ο Ανέστης βγήκε από την φυλακή, ο Δημήτρης δεν θα αργήσει να ξεκινήσει και πάλι συνεργασίες με τον παλιό του συνεργάτη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος φεύγει για Ισπανία και χωρίζει με Αθηνά

Κι ενώ ο Κουράκος έχει επικεντρωθεί στον Ανέστη έρχεται και η καταγγελία της Ελένης για σ3ξουαλική παρενόχληση από τον Αλέξη και δεν ξέρει σε ποιον να πρωτό δείξει προσοχή. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Κουράκο να τρέχει σαν τον Βέγγο για να τα προλάβει όλα και να σώσει ό,τι δεν σώζεται. Θα τα καταφέρει;

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close