Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε μεγάλο κίνδυνο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της Ελιάς ο αστυνόμος  θα βρεθεί σε αρκετά σκοτεινά μονοπάτια. Θα καταφέρει άραγε ο Γιώργης Κουράκος να βρει τους φονιάδες του Νικόλα ;  

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε μεγάλο κίνδυνο

Ο αστυνόμος Κουράκος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νικόλα και αναλαμβάνει δράση, στην γη της ελιάς. Θέλει να βρει πάση θυσία τους υπεύθυνους για την φρικτή αυτή τραγωδία. Ο Νικόλας σύρθηκε στο έδαφος, με τέσσερις σφαίρες να διαπερνούν το στήθος του.

Ο χαρακτήρας αυτός πεθαίνει ακαριαία, ανοίγοντας νέο κύκλο ερευνών. Μία ανατριχιαστική αστυνομική υπόθεση ξεκινά, με τον Γιώργη Κουράκο να ψάχνει ασταμάτητα, με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Νικόλας από πυρά

Σε αυτό θα μπλέξει σύντομα και η Χάιδω. Το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τη δολοφονία του συζύγου της, αλλά και της Στέλλας. Η επιθυμία για εκδίκηση κυλάει στο αίμα της και η οργή της είναι ασυγκράτητη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε μεγάλο κίνδυνο

Ο Κουράκος σε κίνδυνο

Ο Κουράκος μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο με τη δολοφονία του Νικόλα, στην γη της ελιάς. Οι έρευνές του τον οδηγούν σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, για τα οποία δεν έχει τις απαντήσεις που ψάχνει.

Στο μεταξύ, όλοι ετοιμάζονται για την κηδεία, με τη σκηνή αυτή να είναι σπαρακτική. Ο Φίλιππος λυγίζει, η Χάιδω κοντεύει να χάσει το μυαλό της. Νιώθει εν μέρει υπεύθυνη για αυτό το φρικτό συμβάν. Παρόλα αυτά, δε σταματά το έργο της. Θέλει να φτάσει πρώτη στους ενόχους σύμφωνα με το youfly.com  , πριν τον Κουράκο.

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Ο Νικόλας ήταν μπλεγμένος στο καρτέλ αυτό, ανησυχώντας αρκετά ισχυρά μέλη της οργάνωσης. Γνώριζε πολλά, για τα οποία έπρεπε να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Μόνο που, η εμπιστοσύνη είχε ήδη χαθεί. Άντρες από το καρτέλ τον βρήκαν μόνοι στο κτήμα, όπλισαν και του έριξαν τέσσερις σφαίρες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close