Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά.

Ξεμπροστιασέ τους ολους Λυκούργε για να σε προσκυνάμε!!!

Η Αθηνά συλλαμβάνεται από τον Κουράκο μπροστά στα έκπληκτα όλν για τη δολοφονία του Δημήτρη προδίδοντας μάλιστα ότι με το Δημήτρη ήταν εραστές . Η Αθηνά ουρλιάζει, ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή.

Η Αθήνα όσο κι αν φωνάζει ότι είναι αθώα δεν την πιστεύουν και αμέσως μετά τη σύλληψη της, προφυλακίζεται.  Ο αστυνόμος Κουράκος με πρωτοφανή ζήλο κινεί αμέσως τις διαδικασίες και η Αθήνα μπαίνει στη φυλακή μέχρι να οριστεί η δική της.  Καταρρακωμένη και μόνη η Αθήνα θα ζήσει απίστευτα βασανιστικές στιγμές μέσα στη φυλακή.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Σε πολλά επεισόδια θα την βλέπουμε μέσα στο κελί, μαζί με άλλες συγκρατούμενές να περνάει δραματικές στιγμές . Ωστόσο μία ακόμα ακραία σχέση θα δημιουργηθεί πίσω από τα κάγκελα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης παίρνει πάνω του τον φόνο

Οπως ήδη έχει γίνει γνωστό,  στο ρόλο μιας σκληρής και αδίστακτης δεσμοφύλακα θα δούμε την Ελπίδα.  Η γνωστή τραγουδίστρια ήδη έχει αρχίσει γυρίσματα και σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού tv24 είναι εκπληκτική στο ρόλο της , αν και δεν είναι ηθοποιός.

Η Αθηνά λοιπόν θα μαρτυρήσει στην κυριολεξία στα χέρια αυτής της γυναίκας που θα δούμε ότι δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση.  Κάποιος έχει βάλει το χέρι του για να βασανίσει την Αθήνα και να την κάνει να παραιτηθεί ακόμα και από τη ζωή.  Στο μεταξύ στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν της Αθήνας και για όλα όσα βγήκαν στη φόρα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φέρνει την καταστροφή στο Β κύκλο

Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα της Αθήνας από παντού. Από το σπίτι ,από την περιουσία, από παντού. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση της και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένεια των Βρεττάκων. Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα και είναι η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να μιλήσει και να πει την αλήθεια.

Ετσι η Μαργαρίτα, θα παρακαλέσει το Λυκούργο να τη βοηθήσει και εκείνος πεπεισμένος ότι η Αθηνά είναι αθώα άρχιζει να μαζεύει στοιχεία για τη δίκη. Μία δίκη που θα κρατήσει πολύ και που μέσα από αυτή θα ακουστούν πολλά που θα φέρουνε τσουνάμι αποκαλύψεων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close