Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα.

Πόσα να αντέξει ο άνθρωπος ρε παιδιά;

Η ζωή του Λυκούργου θα γίνει πραγματική κόλαση στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega Η γη της ελιάς καθώς σαν να μη του έφτανε ότι η κόρη του η Ισμήνη θα βρεθεί στο στόχαστρο της Μαφίας θα έχει να αντιμετωπίσει και άλλα 2 καθημερινά αγκάθια. Ο λόγος για τον ανιψιό του τον Χρήστο και την πρώην γυναίκα του Μέλπω…

Αγκάθι στην καθημερινότητα του Λυκούργου η επιστροφή του Χρήστου. Αν και υποδέχτηκε τον ανιψιό του με μεγάλη χαρά σύντομα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση…

Ο Χρήστος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του με το νέο του ξεκίνημα στη Μάνη. Η ταβέρνα που αγόρασε από την Ελένη λειτουργεί άψογα και η πελατεία του ολοένα και αυξάνεται.

Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Το παρελθόν όμως τον ακολουθεί. Τα ένοχα μυστικά βάζουν σε κίνδυνο τον ίδιο αλλά και όλους γύρω του. Το μπλέξιμο του με την μαφία, τα χρέη σε τοκογλύφους που δεν μπόρεσε να ξεπληρώσει ήταν ο λόγος που έφυγε στο εξωτερικό.

Τα μέλη της μαφίας δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. Ένοπλοι κουκουλοφόροι έκανα το μαγαζί του “γυαλιά καρφιά”. Ο Χρήστος κινδυνεύει να χάσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία, δυστυχώς κάτι τέτοιο ισχύει και για την οικογένεια του.

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά πέφτει αναίσθητη μέσα στο κελί της

Ο θείος του, Λυκούργος, ενημερώνεται για όλα. Μέσα του όλα αλλάζουν. Δεν μπορεί να πιστέψει πως έμπλεξε τόσο άσχημα ο Χρήστος. Μετά από μια σύγκρουση ανάμεσα τους, ο Λυκούργος υπόσχεται να τον βοηθήσει να ξεφύγει απ’ όλα αυτά. Η απόφαση του βάζει σε κίνδυνο και τη δική του ζωή.

Ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας,η Μέλπω πρώην σύζυγος του Λυκούργου, εξετάζεται από την παραγωγή για το αν θα επιστρέψει στο δεύτερο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη χαροπαλεύει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλάζουν οι ζωές του Στέφανου και του Αλέξη

Μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται για την Ισμήνη, κόρη της Μέλπως, που θέτει την ζωή της σε κίνδυνο. Η Ισμήνη θα βρεθεί στο στόχαστρο της μαφίας. Την πυροβολούν άνθρωποι του Δημοσθένη, πέφτει κάτω λιπόθυμη.

Ένα απειλητικό μήνυμα για τον Κωνσταντίνο που έχει πάρει την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μακριά από τον υπόκοσμο. Η Μέλπω (Μαρία Φιλίππου) μαθαίνει για τον τραυματισμό της κόρης της και επιστρέφει στη Μάνη για να βεβαιωθεί πως είναι καλά και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Στάθη

Η Μαρία Φιλίππου σε πρόσφατη συνέντευξη της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην δεύτερη σεζόν της σειράς Η Γη της Ελιάς. Η μόνη που γνώρισε τι θα συμβεί είναι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου. Η συγκλονιστική συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close