Η Γη της Ελιάς: O Μάνος αλλάζει στρατόπεδο και υποστηρίζει τον πατέρα του στη διαθήκη

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά του Μega Η γη της Ελιάς είναι πραγματικά συγκλονιστικές, αφού μετά από κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν όλα ανατρέπονται και ο Μάνος αλλάζει στρατόπεδο παίρνοντας την απόφαση να στηρίξει τον πατέρα του στην υπόθεση της διαθήκης. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει με τον Ιάκωβο να παίρνει θέση.  

Τα νέα για το μαγείρεμα της διαθήκης φτάνει στους Βρεττάκους. Ο Μάνος ενημερώνεται πως ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη στην γη της ελιάς κι εξοργίζεται. Όλοι θεωρούσαν πως υπεύθυνη για αυτό είναι η Αθηνά.

Στο μεταξύ, η Αθηνά, έχοντας κουραστεί από αυτή την κατάσταση, αρχίζει να κάνει κάποιες υποχωρήσεις. Δίνει στη Μυρτάλη περιουσιακά στοιχεία, όπως κοσμήματα, για να δείξει πως η ίδια δε θέλει άλλες ίντριγκες μέσα στην οικογένειά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται απαγωγή σοκ και η κατάρρευση του Ισιδώρου

Η Γη της Ελιάς: O Μάνος αλλάζει στρατόπεδο και υποστηρίζει τον πατέρα του στη διαθήκη

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη εναντίον της Ιουλίας  Την φωνάζουν αντροχωρίστρα

Η Μυρτάλη, από την άλλη πλευρά, έχει υποψιαστεί πως ο θείος της κάτι έχει αλλάξει στη διαθήκη. Φυσικά, το ξέσπασμα που ακολουθεί θα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Όλοι γίνονται μια γροθιά κατά του Ισίδωρου, εκτός από τον… Μάνο!

Ο Μάνος αλλάζει στρατόπεδο

Κι ενώ στην αρχή εξοργίζεται, στο τέλος ακολουθεί πιστά τον πατέρα του. Μπορεί ο Μάνος να φωνάζει και να ωρύεται για τη διαθήκη, ο Ισίδωρος, όμως, δεν παύει να είναι πατέρας του, στην γη της ελιάς.

Έτσι, αλλάζει στρατόπεδο και -παρά τις όλες αδικίες- τον υποστηρίζει. Άλλωστε, έχει κι εκείνος όφελος από τον μαγειρεμένη περιουσία. Ένας τεράστιος πόλεμος θα ξεσπάσει, με τον Ιάκωβο να παίρνει θέση.

Η Γη της Ελιάς: O Μάνος αλλάζει στρατόπεδο και υποστηρίζει τον πατέρα του στη διαθήκη

Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Από τη μία πλευρά θα είναι ο Ισίδωρος κι ο Μάνος, ενώ από την άλλη, ο Ιάκωβος, η Μυρτάλη και η Ιουλία. Μάλιστα, η Ιουλία σύμφωνα με το youfly.com  θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες, ψάχνοντας τη λύση – κλειδί.

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

Απέναντι σε αυτό θα βρεθεί και η Αθηνά, η οποία θα δεχτεί να συμμαχήσει με την Μυρτάλη. Τίποτα δε θα είναι όπως ήταν παλιά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close