Η Γη της Ελιάς: Έρχεται απαγωγή σοκ και η κατάρρευση του Ισιδώρου

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές, καθώς έρχεται μια απαγωγή σοκ και η κατάρρευση του Ισιδώρου που θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει.

Ο Λυκούργος καταρρέει και ο Κωνσταντίνος βοηθά στις έρευνες

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV σίριαλ, κλέβουν το μωρό της Ισμήνης.Η Ισμήνη, δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της στη Μάνη. Ηδη έχει αρχίσει δουλειά, αλλά και αισθηματικά όλα πάνε καλά στο πλευρό του Κωνσταντίνου, μέχρι τη στιγμή που η απαγωγή του μωρού της Θα φέρει τα πάνω κάτω.

Πως γίνεται η απαγωγή

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται απαγωγή σοκ και η κατάρρευση του Ισιδώρου

Η Ισμήνη έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Κωνσταντίνο και πέρνα ανέμελες στιγμές μαζί του .Ωστόσο σε κάποια έξοδο της, αφήνει το μωρό στην κοπέλα που το κρατάει ,αλλά όταν γυρίζει αντικρίζει μία τραγική κατάσταση, τόσο η ίδια όσο και ο Λυκούργος .Η Μέλπω ,η νταντά του μωρού, είναι δεμένη και φιμωμένη. Η Ισμήνη αρχίζει να ουρλιάζει ,μόλις συνειδητοποιεί ότι το μωρό είναι άφαντο.

Ο Λυκούργος βρίσκεται σε απόγνωση… Πες μου τι έγινε, της λέει. Ποιος μπήκε στο σπίτι ,της φωνάζει η κοπέλα όμως  εκείνη, δείχνει να τα έχει χαμένα … Δεν ξέρω… φορούσαν κουκούλα… με δέσαν και μου έκλεισαν το στόμα . Πήραν το παιδί και έφυγαν, χωρίς να πουν κουβέντα του λέει.

Η απαγωγή του μωρού της Ισμήνης, έχει αναστατώσει όλη την κωμόπολη. Οι πάντες μιλούν για αυτό ενώ η Ισμήνη, υποψιάζεται τον πρώην άντρα της, τον Σάββα…. Το είπε και το έκανε …Με απειλούσε ότι θα μου πάρει το παιδί …Ο Σάββας πήρε την κόρη μου λέει στον πατέρα της!

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 73, 74, 75, 76 ,77, 78, 79

Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της  και αναλαμβάνει να ενισχύσει το έργο της αστυνομίας ,αναθέτοντας στο Δημήτρη μία αποστολή… Θέλω να ψάξεις να βρεις με ποιον φυγαδεύτηκε το μωρό από τη Μάνη.  Βρες τους δικούς σου και ερεύνησε το άμεσα.. Θέλω αποτελέσματα!

Ο Σάββας αρνείται τις κατηγορίες του Λυκούργου, ότι αυτός πήρε το παιδί και παράλληλα απειλεί την Ισμήνη. Είσαι άχρηστη! Μόλις βρεθεί η κόρη μου, θα την πάρω μαζί μου στη Γερμανία λέει στην Ισμήνη.

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται απαγωγή σοκ και η κατάρρευση του Ισιδώρου

Ωστόσο δεν μένει μόνο στις απειλές αλλά αρχίζει και να την παρακολουθεί, όπου τη βλέπει, αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο και γίνεται έξαλλος.  Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος, συνεχίζει τις προσπάθειες, προκειμένου να εντοπίσει ,Ποιος άρπαξε το παιδί της Ισμήνης.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς : Aκραίες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του δεσμού της Iουλίας -Στάθη

Η Ισμήνη, παίρνει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς, που την οδηγεί στην κατάρρευση ….

Ο Ισίδωρος χαροπαλεύει

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται απαγωγή σοκ και η κατάρρευση του Ισιδώρου

Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη και ο Μάνος προτείνει να του τη μεταβίβασει όλη αμέσως . Ωστόσο Ο Ισίδωρος νιώθει στρυμωγμένος από τον Μάνο και ζητά τη βοήθεια του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος όμως τον Αποτρέπει από μία τέτοια πράξη.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος ,έρχεται σε ανοιχτή ρήξη με την Αντιγόνη και συνεχίζει να πιέζει τον Ισίδωρο, για τα κληρονομικά. Η κατάσταση για τον Ισίδωρο είναι πολύ πιεστική, όπου νιώθει ένα πόνο στο στήθος και πέφτει λιπόθυμος ,μέσα στο μαγαζί του Πότη.  Ο Ισίδωρος παθαίνει καρδιακή προσβολή και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, όταν η Αντιγόνη, αν και συναισθηματικά φορτισμένη, του δίνει τις πρώτες βοήθειες αμέσως .Ο Ισίδωρος  χαροπαλεύει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Τα άσχημα νέα, φτάνουν στην οικογένεια και όλοι οι  Βρεττάκη βρίσκονται στο πλευρό του Ισιδώρου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο Ισίδωρος, αντιμετωπίζει με αμηχανία, το γεγονός ότι η Αντιγόνη ήταν αυτή που του έσωσε τη ζωή…

 

Close