Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη εναντίον της Ιουλίας  – Την φωνάζουν αντροχωρίστρα

Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές στην αγαπημένη μας σειρά Η Γη της Ελιάς αφού μια αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη και θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.  

Πανικός γίνεται στη Μάνη, μετά το άλλοθι που έδωσε η Ιουλία, στην γη της ελιάς. Ανακοινώνοντας πως ήταν μαζί με το Στάθη, την ημέρα που έγινε η απόπειρα δολοφονίας στην Χάιδω, υπογράφει την καταδίκη της.

Από τη μία πλευρά σώζει τον αγαπημένο της, από την άλλη, όμως, θέτει τον εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο. Εάν τα νέα αυτά φτάσουν στον Ισίδωρο, το ξέσπασμα στους Βρεττάκους θα είναι τεράστιο.

Η Χάιδω δεν ευνοεί καθόλου την κατάσταση. Διατυμπανίζει σε όλη την Αρεόπολη πως ο Στάθης ήταν άπιστος, με την Αρετή να καταρρέει. Το ατύχημά της θα είναι η αιτία για να ξεσπάσει ο πόλεμος.

Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη εναντίον της Ιουλίας – Την φωνάζουν αντροχωρίστρα

Δείτε επίσης : Γη της Ελιάς: O Μάνος μαθαίνει πως έχει αδερφή και πως ο Ισίδωρος πείραξε την διαθήκη

Τα κουτσομπολιά θερίζουν

Μετά την αποκάλυψη αυτή, στην γη της ελιάς, η Ιουλία δεν έχει μούτρα να κυκλοφορήσει στη Μάνη. Όλη η Αρεόπολη συζητάει πως η γυναίκα αυτή ήταν η αιτία για να διαλυθεί ο γάμος των Καπερνάρων.

Το ατύχημα της Αρετής θα δημιουργήσει ένα φορτίο ασήκωτο στην Ιουλία, η οποία θα νιώσει φρικτές τύψεις για το κακό που έπαθε η γυναίκα του Στάθη. Θα κατηγορήσει τον εαυτό της, θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό.

Ο Ισίδωρος, την περίοδο αυτή, λείπει στην Κύπρο, με αποτέλεσμα το μυστικό να παραμένει κρυφό σε αυτόν. Φυσικά, κατά την επιστροφή του σύμφωνα με το youfly.com , το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο. Η οικογένεια των Βρεττάκων είναι στο επίκεντρο.

Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη εναντίον της Ιουλίας – Την φωνάζουν αντροχωρίστρα

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

Από τη μία η Αντιγόνη έχει ξεφτιλίσει τον Ισίδωρο στην Μάνη, από την άλλη η Ιουλία χαρακτηρίζεται ως “αντροχωρίστρα” από τους κατοίκους της Αρεόπολης. Όλα κρέμονται από μία κλωστή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close