Η Γη της Ελιάς:

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μάνος, στέλνει βίντεο σε άθλια κατάσταση, μετά τον ξυλοδαρμό του.

Οι απαγωγείς δεν αστειεύονται…

 

Ένα βίντεο του Μάνου, με πολύ σκληρό περιεχόμενο, φτάνει προσεχώς στα χέρια των Βρεττάκων, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς και θα σοκάρει τόσο τον Ισίδωρο όσο και την αγαπημένη του Μαρίνα. Οι απαγωγείς όπως φαίνεται δεν αστειεύονται…

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια

Τραγικές στιγμές για τους Βρεττάκους στην Γη της Ελιάς
Οι απαγωγείς ζητάνε ένα τεράστιο ποσό από την οικογένεια με τον Ισίδωρο να έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους. Ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το πόσο όσο μπορεί αλλά οι απαγωγείς είναι κάθετοι. Η καθυστέρηση στην παράδοση των λύτρων, από πλευράς της οικογένειας, θα θέσει την ζωή του Μάνου σε τεράστιο κίνδυνο καθώς οι απαγωγείς θα τον ξυλοκοπήσουν πολύ άσχημα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω ξεμαλλιάζονται

Η Γη της Ελιάς:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Δημοσθένη

Λίγο μετά, ο Μάνος σε άθλια κατάσταση, μελανιασμένος απ’ το ξύλο, θα στείλει ένα βίντεο στην οικογένεια λέγοντας τους να σπεύσουν όσο το δυνατόν μπορούν να παραδώσουν τα χρήματα. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου με τον Μάνο να βιώνει τραγικές στιγμές στην σειρά, Η Γη της Ελιάς….

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εκτός ελέγχου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close