Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια.

Εμείς την καταλαβαίνουμε και την υποστηρίζουμε σε αυτό!

Η Ευτυχία ξεπερνάει το σοκ της επίθεσης της Μυρτάλης και αποφασίζει να μη παραιτηθεί: «Πήρα ανάποδες και θα δεν θα της κάνω το χατίρι! Από τη στιγμή που η κυρία Ιουλία το έμαθε και δεν αντέδρασε δεν με νοιάζει η Μυρτάλη!».

Η Αντιγόνη απαιτεί να μπει μια διορία για το πότε θα μάθει η Αγγελική ότι είναι κόρη της: «Θέλω να μιλήσουμε σοβαρά για το θέμα της Αγγελικής. Θέλω να μπει μια διορία σε αυτή την ιστορία με το παιδί. Ένα χρονικό ταβάνι! Έχω ανάγκη να προσδοκώ κάτι για να παρηγοριέμαι! »

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω ξεμαλλιάζονται

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Δημοσθένη

Οι υπόλοιποι ρωτούν απορημένοι τι εννοεί και η Αντιγόνη συνεχίζει: «Η Αγγελική δεν θα μάθει ποτέ ότι είναι κόρη μου; Εκτός αν νομίζετε ότι θα κάνω υπομονή μέχρι να πάει 18 χρονών! Δεν είπα τώρα, δεν είμαι παράλογη. Κι εγώ το καλό της θέλω.

Να πάμε σε έναν παιδοψυχολόγο, να μας συμβουλεύσει για τα τι και τα πως. Να υπάρχει ένας στόχος, μια ημερομηνία σαν προοπτική, να έχω κάτι να περιμένω… για να μην τρελαθώ!»

Μάνος, Ισίδωρος και Μαρίνα συμφωνούν και υπόσχονται να ξεκινήσουν με τη συμβουλή κάποιου ειδικού σύντομα. Η Μυρτάλη βλέπει στον ύπνο της πως σκοτώνει την Αθηνά με 2 πυροβολισμούς! Η Μαργαρίτα έχει αρχίσει να ανησυχεί με την αδιαφορία του Αλέξη και η Αθηνά προσπαθεί να την παρηγορήσει:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά της Ασπασίας αποκαλύπτονται

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ορέστης ερωτεύονται

«Πάλι τρώγεσαι; Μαργαρίτα μου, πάψε να ασχολείσαι με τον Αλέξη! Ζήσε τη ζωή σου κι άστον να τραβήξει τον δρόμο του!
Όταν ξανασυμβεί οτιδήποτε, θα το αντιμετωπίσουμε!

Τι νόημα έχει να ανησυχείς προκαταβολικά; Μην σε παρασύρει η αδυναμία που του έχεις! Εκεί πατάει και περιμένει να λυγίσεις πρώτη! Κι αν το κάνεις, μετά θα βάλει πάλι τους όρους του κι όλοι σου οι κόποι θα πάνε χαμένοι!»

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ιουλία και Στάθης

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κυριάκος έρχεται και βάζει φωτιά στη Μάνη

Η Άννα μαθαίνει για την επίσκεψη της Μυρτάλης στην Ευτυχία και το χαστούκι και γίνεται έξαλλη: «Επειδή καθόμαστε στη μούγκα, μας έχει καβαλήσει! Έννοια σου και της έχω πολλά μαζεμένα! Θα πει το Δεσπότη –Παναγιώτη».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close