Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μυρτάλη βγαίνει εκτός ελέγχου.

Για ακόμη μία φορά… ΕΛΕΟΣ!

Η Αθηνά αποφασίζει να μην απολύσει την Άννα μετά το χαστούκι στη Μυρτάλη και εκείνη γίνεται έξαλλη. Τυφλωμένη από το μίσος, ζητά από τον Αλέξη να… βγάλει την Αθηνά από τη μέση.

Η Μυρτάλη έχει εξοργιστεί με την Άννα, επειδή όσο τσακώνονταν της έριξε χαστούκι, και ζητά από την Αθηνά να την απολύσουν. Έτσι, η Αθηνά καλεί την Άννα και της ζητά εξηγήσεις, αλλά τελικά αποφασίζει να μην τη διώξει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ορέστης ερωτεύονται

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ιουλία και Στάθης

Θυμωμένη, η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά για την παραμονή της Άννας στο ελαιοτριβείο και τελικά οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα. Η Μυρτάλη βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου. Τυφλωμένη από το μίσος και αφού γνωρίζει πια τη σκοτεινή πλευρά του Αλέξη και τι είναι ικανός να κάνει, του ζητά επίμονα να βγάλει την Αθηνά από τη μέση!

Ο Αλέξης αρχικά αρνείται, τελικά όμως ενδίδει στην πίεση και κόβει τα φρένα στο αμάξι της ανυποψίαστης γυναίκας. Εξάλλου είναι και ο ίδιος πολύ θυμωμένος μαζί της, καθώς θεωρεί ότι βάζει λόγια στη μητέρα του για εκείνον.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κυριάκος έρχεται και βάζει φωτιά στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σε παράκρουση – Θα φάει η μούρη της χώμα της βρωμιάρας

Αγνοεί όμως ότι μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί και η Μαργαρίτα με την Αναστασία… Χωρίς να το θέλει, λοιπόν, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας της μητέρας του…

Στο μεταξύ, ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδελφή του, αλλά του ζητά να μην της το πει. Ο Φίλιππος, από την άλλη, ζητά από τη Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με τον Λεωνίδα.

Έκπληκτη, η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και μαζί με τον εισαγγελέα υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη

Ο Μιχάλης όμως, αν και συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, τη συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση και συνιστά να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Την ίδια στιγμή, ο Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές, λέγοντάς της ότι του τα δάνεισε κάποιος φίλος του.

Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πείσει την Ισμήνη για την ειλικρίνεια των λεγομένων του. Εκείνη, γεμάτη υποψίες, αρχίζει να παρακολουθεί κάθε του κίνηση.

Ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της, αφού δεν πείθεται από όσα της λέει. Την ίδια ώρα, γίνεται μια δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα, η οποία βάζει στον Κουράκο την υποψία ότι οι απαγωγείς του Μάνου βρίσκονται κάπου κοντά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μία αυτοκτονία κι ένας φόνος παγώνουν την Μάνη

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα ο Κουράκος με την Ευτυχία κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι και τα κουτσομπολιά στο χωριό δίνουν και παίρνουν.

Η Ασπασία αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο, σε μια προσπάθεια να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τον τραγικό χαμό του γιου της. Ο Αλέξης φτάνει για ακόμα μια φορά στα άκρα. Επιχειρεί να εκβιάσει συναισθηματικά τη Μαργαρίτα και την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close