Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αν τελικά ο Αλέξης σκοτώνει τον Εισαγγελέα. 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ ΑΛΕΞΗ!

Η Χάιδω ενημερώνει το Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στην Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά και ο Λυκούργος με τη σειρά του μοιράζεται τον προβληματισμό του με το Μιχάλη ο όποιος τον συμβουλεύει.

Χωρίς επίσημη καταγγελία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το μόνο που μπορεί και πρέπει να κάνεις είναι να έχεις το νου σου.” του προτείνει. Την ίδια στιγμή η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πλακώνει στο ξύλο την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο νέος ντεντέκτιβ ερωτεύεται την Δήμητρα

Αυτό που σου λέω. Αν τολμήσεις και ακουμπήσεις ξανά την Μαργαρίτα κι εμένα θα σε καταγγείλω και την ίδια στιγμή θα βρεθείς στη φυλακή.“. Την ίδια ώρα ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνηση του να επισκεφτεί τον ψυχίατρο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη είναι πολύ δυστυχισμένη

Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία καταστρέφουν τον Δημοσθένη

Παράλληλα η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του. “Ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας έχει ενημερωθεί για την συμπεριφορά σου δεν πρέπει καν να την πλησιάσεις. Το κατάλαβες;” του επισημαίνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος είναι συντετριμμένος

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121, 122

Στο μεταξύ ο Μιχάλης πήγε για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεων του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισβάλει στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τροχαίο της Ειρήνης φέρνει στο φως τα μυστικά

Ο Αλέξης παίρνει το μήνυμα και ταράζεται. Λίγο αργότερα ένα σχόλιο της Χρυσούλας τον εξαγριώνει, αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί. Ο Αλέξης βάζει στόχο τον εισαγγελέα και σύντομα θα επιχειρήσει να τον σκοτώσει. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close