Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα για να μείνει η Αντιγόνη.

Βρε τον Ισίδωρο…

Ο Ισίδωρος, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, προσπαθεί να πείσει την Αντιγόνη να μην τους εγκαταλείψει φεύγοντας για πάντα στο Λονδίνο. Θα τα καταφέρει ή όχι ο Βρεττάκος;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με χωρισμούς βομβά και 2 γάμους πάμε στο τέλος της σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες

Θα αλλάξει ο Ισίδωρος την απόφαση της Αντιγόνης;

Η ηρωίδα ανακοινώνει στους Βρεττάκους πως φεύγει για πάντα στο Λονδίνο και το νέο αυτό σοκάρει την οικογένεια και ειδικά τον Ισίδωρο, ο οποίος έκανε τεράστιες προσπάθειες, για να την έχει κοντά του. Η Αντιγόνη δεν είναι σε θέση να δεχτεί την σκληρή πραγματικότητα με την μικρή Αγγελική, για αυτό και αποφασίζει να φύγει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μια γυναίκα βάζει στόχο τη Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η συνάντηση Ισμήνης και Κουράκου

Ο Ισίδωρος παλεύει σύμφωνα με το youfly.com, μέχρι και την τελευταία στιγμή, να την πείσει να μείνει στη Μάνη. Εκείνη τους ανακοινώνει πως θέλει να συνεχίσει τη ζωή της στο Λονδίνο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στην ιατρική. Θα καταφέρει ο Ισίδωρος να αλλάξει τα σχέδια της Αντιγόνης, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς ή όχι; Η συνέχεια στις οθόνες μας….

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη με δραματικές εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παγώνει με το θέαμα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close