Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχεται ένας χωρισμός που θα πονέσει.

Πόσους χωρισμούς πια..

Ο Λεωνίδας δεν αντέχει άλλο τις πιέσεις του Δημοσθένη στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και έτσι παίρνει την απόφαση να χωρίσει με την Ειρήνη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της νεαρής.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με χωρισμούς βομβά και 2 γάμους πάμε στο τέλος της σεζόν

Η Γη της Ελιάς-Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τη Μάνη

Η Ειρήνη δε μπορεί να τα βάλει με τον πατέρα της. Η μόνη λύση είναι να το σκάσει από το σπίτι τους, αλλά και πάλι, ο Δημοσθένης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη… Πράγματι, όσο οι μέρες περνούν, ο Δημοσθένης πιέζει τον Λεωνίδα να αφήσει ήσυχη την κόρη του, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες

Η Γη της Ελιάς-Λεωνίδας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μια γυναίκα βάζει στόχο τη Δήμητρα

Μάλιστα, δε διστάζει να του βγάλει και όπλο, απειλώντας τον πως εάν δε την αφήσει ήσυχη, θα τον σκοτώσει. Ο Λεωνίδας τρέμει στην ιδέα πως θα πάθει κακό, για αυτό και παίρνει την μεγάλη απόφαση, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η συνάντηση Ισμήνης και Κουράκου

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη με δραματικές εξελίξεις

Ανακοινώνει στην Ειρήνη σύμφωνα με το youfly.com πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν, καθώς κουράστηκε από τη φρικτή συμπεριφορά του Δημοσθένη απέναντί τους. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close