Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα έρθει αντιμέτωπη με την μαφία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές καθώς θα δούμε πως θα πεθάνει η Ισμήνη. 

Όχι και την Ισμήνη ρε παιδιά… καθόλου σεβασμός δεν υπάρχει;;

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις του β΄ κύκλου της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Ένας νέος πόλεμος ανάμεσα σε δύο ισχυρούς άνδρες ξεκινά με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιός του Δημοσθένη

Ο λόγος για τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι θα απασχολήσουν το τηλεοπτικό κοινό κατά πολύ την δεύτερη σεζόν. Τι θα συμβεί όμως και η Ισμήνη θα κινδυνεύσει να χάσει μέχρι και την ζωή της στην σειρά Η Γη της Ελιάς;

Η Ισμήνη στο στόχαστρο του Δημοσθένη στην Γη της Ελιάς

Όπως παρακολουθήσαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου που ολοκληρώθηκε πριν δύο σχεδόν εβδομάδες ο Κωνσταντίνος ζήτησε από τον Δημοσθένη να σταματήσουν την συνεργασία τους οριστικά.

Συγκεκριμένα είπε πως θα πρέπει να φροντίσει και την δική του αντικατάσταση με κάποιον άλλο να αναλαμβάνει τον ρόλο που είχε μέχρι τώρα στις εγκληματικές δραστηριότητες του Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την Ασπασία και εκείνη φεύγει για να σωθεί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα βγάλει απο την μέση τον Χρήστο

Ο Κωνσταντίνος θέλει να ζήσει μια ήρεμη ζωή στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά, που δεν είναι άλλη από την Ισμήνη. Ο Δημοσθένης, ακούγοντάς τον γίνεται έξαλλος και δεν διστάζει να τον απειλήσει ότι θα κάνει γνωστό το παρελθόν του σε όλους.

Όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς οι απειλές όμως δεν θα σταματήσουν εκεί και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα όταν ο Δημοσθένης θα βάλει στο παιχνίδι και την Ισμήνη.

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ο β κύκλος τηs σειράs

Η Ισμήνη θα βρεθεί σε μια πολύ άσχημη κατάσταση, αφού θα μάθει αρκετά για τις παράνομες δραστηριότητες του αγαπημένου της. Ο Αρχιμαφιόζος έχει δείξει ότι δεν έχει ηθικές αναστολές, και το πάει στα άκρα για να επιτύχει τους στόχους.

Μόλις διαπιστώσει ότι ο Κωνσταντίνος είναι καμένο χαρτί για την οργάνωση του, θα του στείλει το μήνυμα με την Ισμήνη, η οποία θα κινδυνεύσει πολύ με την ζωή της να κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή.

Η Γη της Ελιάς: Αναβάλλουν τον γάμο Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι περιπέτειες με την υγεία του Αλέξη

Θα δείξει έλεος ο Δημοσθένης στο πρόσωπο της Ισμήνης στην σειρά Η Γη της Ελιάς ή θα την βγάλει από την μέση με συνοπτικές διαδικασίες; Η συνέχεια στις οθόνες μας από Σεπτέμβρη! Σύμφωνα με το Youfly.com.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close