Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Άννα στην φυλακή πριν τον γάμο της.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς πρόκειται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα ενόψει των γιορτών, ωστόσο τα όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά. Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Άννα η οποία για άλλη μια φορά θα δει τα δεδομένα της ζωής της να ανατρέπονται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατασταση ο Κωνσταντίνος

Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον Λεωνίδα κατάλαβε πως συνδέεται μαζί του με μία ξεχωριστή χημεία και η αλήθεια είναι πως το ένστικτο της δεν άργησε να επιβεβαιωθεί.

Οι δυο τους κατάφεραν να χτίσουν μία σχέση πάνω σε γερά θεμέλια με τη φλόγα της αγάπης τους όσο περνά ο καιρός όλο και να φουντώνει. Ο ένας αισθάνεται πως είναι πλασμένος για τον άλλον, γι’ αυτό δε σταματούν να κάνουν όνειρα για την κοινή τους ζωή, που δυστυχώς δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η νέα σχέση που θα γίνει γυαλιά καρφιά

Αν και διστακτικός ο Λεωνίδας θεωρώντας πως στο πρόσωπο της Άννας βρήκε το άλλο του μισό γι’ αυτό και της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη αρχικά αρνείται ωστόσο όπως θα δούμε τελικά παίρνουν την απόφαση να την παντρευτεί. Όταν του το λέει το πολυπόθητο ναι εκείνος την σφίγγει στην αγκαλιά του και οι δυο τους ορίζουν ημερομηνία γάμου.

Ο Αποστολής είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα ευχάριστα και έτσι οι ετοιμασίες δεν αργούν να ξεκινήσουν, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την Άννα να περιμένει πως και πως την στιγμή που θα φορέσει το νυφικό της και θα ανταλλάξει όρκους παντοτινής αγάπης με την αγά με τον αγαπημένο της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Δήμητρας κινδυνεύει

Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πέφτει στην παγίδα του Κουράκου

Τίποτα και κανείς δε θα μας χωρίσει ποτέ, λέει η Άννα στον Λεωνίδα αγνοώντας πως μαύρα σύννεφα έρχονται για να σπεύσουν την χαρούμενή αύτη στιγμή. Λίγο πριν τον γάμο ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη με την Άννα και την Ευτυχία να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Έφτασε το τέλος μας. Τώρα θα αποκαλυφθούν όλα, λέει τρομαγμένη η Άννα στην Ευτυχία και οι χειρότεροι φόβοι τους πράγματι επιβεβαιώνονται. Όλα τα στοιχεία για την μοιραία εκείνη βραδιά οδηγούν σε εκείνες, με την Ευτυχία να ομολογεί τον φόνο του Ανέστη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα καίει την Αρετή και την κλείνει φυλακή

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Μιχάλης γίνονται τσακωτοί

Εγώ τον σκότωσα. Κανείς δεν με βοήθησε ομολογεί, στον Κουράκο η Ευτυχία, χωρίς να εμπλέκει την Άννα. Θα πάρω πάνω μου τον φόνο. Εσένα σου αξίζει να παντρευτείς και να γίνεις ευτυχισμένη, λέει η Ευτυχία στην Άννα, η οποία δεν μπορεί να ησυχάσει στιγμή.

Ξέρει πως ο Κουράκος δεν θα σταματήσει αν δε μάθει όλη την αλήθεια με αποτέλεσμα και η ίδια να κινδυνεύει να πάει φυλακή και να δει τον γάμο της πριν καν αυτός συμβεί να τινάζεται στον αέρα. Θα καταφέρει να ξεφύγει η Άννα ή ο χειρότερος εφιάλτης της θα πάρει σάρκα και οστά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close