Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε πως ο Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την παρανομία. 

Α ρε καημένη Ισμήνη… τι έχεις να τραβήξεις πάλι!

Μπορεί να ζητούσε επίμονα από τον Δημοσθένη να τον απομακρύνει από τις δουλειές του όμως η κατάσταση ξεφεύγει και ο Κωνσταντίνος όπως θα δούμε θα είναι το μεγάλο θύμα. Όπως ξέρουμε ο Κωσταντίνος τραυματίζεται βαριά καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης παγίδας, ανάμεσα στις συμμορίες του Δημοσθένη και του Κεφαλά.

Στην συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η Ισμήνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γεμάτη αγωνία για την υγεία του ενώ τα ερωτηματικά που έχει για το πως έφτασε ο άντρας της σε αυτό το σημείο είναι πολλά και αναπάντητα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Σύμφωνα με το Tv24, την ίδια στιγμή ο Λυκούργος ψάχνει όλο και πιο βαθιά να μάθει λεπτομέρειες για την δράση αυτών των συμμοριών και συνεργάζεται με τον Κουράκο για να μάθει όσα πιο πολλά μπορεί ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ είναι πεπεισμένος ότι ο γαμπρός του είναι μπλεγμένος.

Ωστόσο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μακριά από την αλήθεια την Ισμήνη, τουλάχιστον μέχρι να βρει την άκρη. Στο μεταξύ οι μέρες περνάνε με τον Κωσταντίνο να δίνει μάχη στο νοσοκομείο, αρχικά να κρατηθεί στη ζωή και στη συνέχεια για να μπορέσει να βγει εντελώς υγιής από κει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα σχέση που θα γίνει γυαλιά καρφιά

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

θα τα καταφέρει όμως; Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς τη νέα χρονιά ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει σχετικά με τον Κωσταντίνο και τις εξηγήσεις που θα κληθεί να δώσει.

Όπως είναι αναμενόμενο ο Κωσταντίνος θα θελήσει να θολώσει τα νερά και να καλύψει το παράνομο βίος του, ωστόσο τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά με την υγεία του.

Τόσο ο ίδιος όσο και Ισμήνη θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τραγικές καταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέβουν ένα μεγάλο Γολγοθά. Ο τραυματισμός του Κωσταντίνου είναι τέτοιος που θα σημαδέψει ολόκληρη την ζωή του ζευγαριού.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Δήμητρας κινδυνεύει

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πέφτει στην παγίδα του Κουράκου

Δεν θα είναι ποτέ η ίδια, Ένα νέο δραματικό κεφάλαιο ανοίγει και από την ευτυχία του γάμου τους που δεν μπόρεσαν να χαρούν και πολύ καιρό θα περάσουν στην απόλυτη δυστυχία.

Το χαμόγελο της Ισμήνης θα σβήσει και ο Κωσταντίνος γεμάτος από τύψεις για τη ζωή που δεν μπόρεσε να της προσφέρει βυθίζεται στη κατάθλιψη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα καίει την Αρετή και την κλείνει φυλακή

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Μιχάλης γίνονται τσακωτοί

Από την άλλη ο Λυκούργος δε σταματάει να ψάχνει τι υπάρχει πίσω από το γαμπρό του ενώ ο Δημοσθένης καθώς δεν μπορεί πλέον να κάνει διαφορετικά άρχισε να απομακρύνει τον Κωσταντίνο από τις δουλειές του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close