Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε τον Στάθη και την Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά. 

Τώρα που τα ξαναβρήκαν ποιος τους πιάνει! Κουράκο φάε την σκόνη τους!!!

Εκπλήξεις και ανατροπές πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του mega η γη της ελιάς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV.  Το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι ξανά μαζί φουντώνει στη Μάνη και οι δυο τους αποφασίζουν να παντρευτούν.

Ο Στάθης και η Ιουλία απ’ τη στιγμή που συμφώνησαν να είναι ξανά μαζί δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Άλλωστε όπως έχει αποδειχθεί η φλόγα που υπάρχει ανάμεσα τους δεν μπορεί να σβήσει με τίποτα όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα εμπόδια κι αν πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα σχέση που θα γίνει γυαλιά καρφιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Στάθης και η Ιουλία ζουν τον έρωτά τους κρυφά από όλους μέχρι που τους πιάνει στα πράσα ο Κουράκος, και από κείνη τη στιγμή ακολουθεί μια σειρά διαδοχικών γεγονότων.

Συγκεκριμένα το κουτσομπολιό ότι ο αστυνόμος και η επιχειρηματίας χωρίζουν οριστικά και εκείνη με το Στάθη είναι και πάλι μαζί φουντώνει στη Μάνη. Τότε ο τελευταίος κάνει μία αιφνιδιαστική κίνηση με σκοπό να κλείσει τα στόματα και να προστατεύσει την Ιουλία.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Δήμητρας κινδυνεύει

Συγκεκριμένα ζητά από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί και εκείνη κλαίει συγκινημένη και τον αγκαλιάζει σφιχτά. Όμως η Ιουλία αποφεύγει να του δώσει μια απάντηση διότι δεν της έκανε πρόταση γάμου ρομαντικά δίνοντας ένα δαχτυλίδι.

Ο Στάθης δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει ξανά. Μάλιστα αγοράζει ένα δαχτυλίδι και κάνει πιο επίσημα πρόταση γάμου στην Ιουλία. Τότε  εκείνη του λέει το πολυπόθητο ναι. Στην συνέχεια οι δυο τους παραδίδονται στο πάθος και ξεκινούν να συζητούν για τον επερχόμενο γάμο τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα καίει την Αρετή και την κλείνει φυλακή

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Μιχάλης γίνονται τσακωτοί

Μάλιστα ενώ συμφωνούν να είναι πολιτικός αναρωτιούνται πως θα γίνει χωρίς την έγκριση του νέου δημάρχου, του Ισίδωρου, οποίος δεν δέχεται όλο αυτό που συμβαίνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κεφάλας θα βάλει και άλλους στον στόχο εκτός απο τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ταξίδι στην Νορβηγία με έναν νέο έρωτα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close