Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Αμάν βρε πουλάκι μου ακόμα δεν ήρθες…

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο Αντρέας Γεωργίου θα μπει στη σειρά « Η Γη της Ελιάς» με έναν ρόλο, που θα ανατρέψει τα δεδομένα καθώς θα υποδυθεί έναν αδίστακτο χαρακτήρα και συγκεκριμένα το αντίπαλο δέος του Δημοσθένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πέφτει στα πόδια της Αθηνάς και ζητά συγχώρεση

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνεται στο ξύλο

Η δεύτερη σεζόν της παραγωγής του MEGA ξεκίνησε με πολλές ανατροπές, συστήνοντάς μας καινούριους ήρωες, όμως ανάμεσά τους δεν θα είναι και ο δημιουργός της σειράς. O Αντρέας Γεωργίου διαψεύδει τη φήμη αυτή και δηλώνει ότι θα παραμείνει αφοσιωμένος στη σκηνοθεσία και το τελικό μοντάζ της «Γης».

Στο μεταξύ στη σειρά ο ερχομός του Σωκράτη στη Μάνη έχει ταράξει την Αντιγόνη, αφού βλέπει ότι ο πατέρας της κόρης της αρχίζει να ανακατεύεται με τον τρόπο του στη ζωή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εμφανίζεται με τον Αντρέα Γεωργίου

Κατ’ αρχάς, οι επαγγελματικές συζητήσεις που κάνει με τους Βρεττάκους δείχνουν ότι έχει έρθει με σκοπό να μείνει στην πόλη και έτσι μπορεί να ανακαλύψει την ύπαρξη της Αγγελικής και να διαλύσει τα πάντα.

Ανήσυχη, ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να αποκαλύψει στον Ισίδωρο και τον Μάνο ότι ο άντρας αυτός με τον οποίο σκέφτονται να συνεργαστούν στη σειρά του MEGA, είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης της.

Εκείνη, όμως την καθησυχάζει. Της λέει πως ο Σωκράτης πιθανότατα Θα ολοκληρώσει τις κουβέντες που κάνει και στη συνέχεια θα φύγει και τη συμβουλεύει να μην κάνει το παραμικρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στη Μαδρίτη ο Στάθης συνειδητοποιεί πως αγαπά μόνο την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης αναστατώνουν την Μάνη

‘Όμως μάλλον πέφτει έξω, καθώς εκείνος έχει έρθει αρκετά κοντά με την Αλκμήνη και δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει σύντομα την Αρεόπολη. Κάποια στιγμή, δε, που περνά από το καφενείο, ο Πότης ως συνήθως… ανοίγει το στόμα του και «καίει» την Αντιγόνη, καθώς του αποκαλύπτει πως είναι η κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου!

Τότε ο Σωκράτης αρχίζει να υποπτεύεται διάφορα… Θεωρεί πως η Αντιγόνη είχε λόγους για να του κρύψει την αλήθεια και πλέον δεν πιστεύει πως είχε μείνει έγκυος την περίοδο που οι δυο τους είχαν επαφές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εμφανίζεται με τον Αντρέα Γεωργίου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Αποφασίζει λοιπόν να ψάξει την υπόθεση, αλλά χωρίς να το πει σε κανεναν. Ετσι, ενώ κλείνει τη συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα βρίσκει έναν τρόπο και παίρνει δείγμα DNA από τη μικρή, προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 30/10/2022 έως 03/11/2022.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 34  στις 30/10/2022

Επεισόδιο 34

Κυριακή

H παλιά φλόγα ανάμεσα στο Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα, την ώρα που o Κουράκος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του με την Ιουλία. Η Μυρτάλη νιώθει αποξενωμένη από όλους και ζητά την συμπαράσταση του Χρήστου. Ωστόσο η συζήτηση τους καταλήγει σε έντονο καβγά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση Βασιλικής – Φίλιππου είναι καταδικασμένη

Η Γη της Ελιάς: Στη Μαδρίτη ο Στάθης συνειδητοποιεί πως αγαπά μόνο την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική ΔΕΝ είναι κόρη του

Ο Αλέξης πανταχού παρών, εμφανίζεται και την παρηγορεί. Από την άλλη, η Ισμήνη θα πείσει τον πατέρα της να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού του με την Χάιδω. Ο Λυκούργος της τα ομολογεί όλα και εκείνη, συμμαχεί με το Φίλιππο και την Βασιλική για να τους τα ξαναβρούν.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 35  στις 31/10/2022

Επεισόδιο 35

Δευτέρα 

Ο Σωκράτης φλερτάρει την Αλκμήνη. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει καινούργιο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως. Οι εντάσεις ανάμεσα στην Μυρτάλη και το Χρήστο αυξάνονται συνεχώς και το ζευγάρι περνάει μεγάλη κρίση. Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στο Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής και εκείνος δέχεται να πληρώσει για αυτές. Ταυτόχρονα ενημερώνει το Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παθαίνει αμόκ μετά την απόρριψη της Μυρτάλης

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εισβάλει στο σπίτι της Ευτυχίας και την φιλά με πάθος

Ο Πότης, επισκέπτεται την Αθήνα και και τη συγκινεί με τα όσα της λέει. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει στην Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στην δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 36  στις 1/11/2022

Επεισόδιο 36

Τρίτη

Ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δε χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του. Η Αλκμήνη με τη σειρά της, προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη.

Παράλληλα ο Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειες του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους κι αυτή τη φορά ζητά από την Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη έρχονται κοντά και η Αντιγόνη λυσσάει

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική μαθαίνουν για τα μάγια και πλακώνονται με την Αρετή

Ο Φίλιππος μαλώνει με την Βασιλική και φεύγει απ’ το μπαρ όπου διασκέδαζαν αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε ένα τύπο που την παρακολουθεί.

Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του . Ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από την συμπεριφορά της Μυρτάλης ενώ εκείνη εμπλέκεται σε ένα ακόμα καβγά αυτή τη φορά με αποδέκτη Μαρίνα.

Ο Ισίδωρος δίνει το πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το παρόν. Η Αρετή, προσπαθεί να δει το εγγόνι της έστω κι από μακριά και η Ντάρνα την βλέπει και καλει την αστυνομία, την ώρα που η Αθήνα δέχεται άλλη μία οργανωμένη επίθεση για τη ζωή της.

Τετάρτη 

Δεν θα προβληθεί το επεισόδιο

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 37  στις 03/11/2022

Επεισόδιο 37

Πέμπτη 

Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά της Αθήνας, την απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Οι εξετάσεις της Βασιλικής, απ’ το νοσοκομείο, δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική με την αδερφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

 

Η γη της ελιάς: Το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στο χέρι του Γκοτσάκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το χάπι του βι@σμού. Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ηλεία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για να φτιάξουν τη σχέση και το γάμο τους… Ο oριστικός χωρισμός τους είναι προ των πυλών όπως όλα δείχνουν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close