Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιτίθεται στην Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς ο Στάθης επιτίθεται στην Μαργαρίτα με απρόβλεπτες συνέπειες.   

Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης και με την Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς. Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, θα ξεσπάσει στην ηρωίδα της σειράς, μιλώντας της με τον χειρότερο τρόπο.

Εκείνη θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει, να του εξηγήσει, όμως είναι μάταιο. Ο Στάθης κρατάει στα χέρια του την φωτογραφία από τον γάμο της κόρης του, στη οποία απεικονίζονται άτομα που θεωρούσε φίλους του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας ρίχνει μαύρη πέτρα και εξαφανίζεται  Σε σοκ η Άννα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιτίθεται στην Μαργαρίτα

Δίπλα στη νύφη είναι ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Μαργαρίτα. Όλοι αυτοί γνωρίζουν που είναι το παιδί του και συνεχίζουν να μη μιλούν. Ο Στάθης, εξοργισμένος, επισκέπτεται την Χάιδω και ο πόλεμος ξεκινά.

Εντάσεις στο σπίτι των Καπερνάρων

Η Αρετή είναι έτοιμη να ορμήσει στην Χάιδω για το κακό που έκανε. Πιστεύει πως κρατάει το παιδί της με το ζόρι, πως είναι ικανή να βλάψει την Βασιλική, για να εκδικηθεί. Ο Στάθης την ηρεμεί και της υπόσχεται να αναλάβει δράση.

Εισβάλλει στο σπίτι της Χάιδως, ρωτώντας που είναι η κόρη του. Η Χάιδω και ο Φίλιππος προσπαθούν να του εξηγήσουν, ενώ η Μαργαρίτα παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες. Ο Στάθης τότε κοιτάζει την Μαργαρίτα σύμφωνα με το youfly.com  και της μιλάει με τα χειρότερα λόγια, στην γη της ελιάς. “Δεν ντρέπεσαι, μεγάλη γυναίκα να κάνεις τέτοια πράγματα;”

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 126, 127 ,128 , 129 , 130 , 131

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επιτίθεται στην Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Η Μαργαρίτα, αν και εκνευρισμένη από την στάση του, δίνει τόπο στην οργή. Άλλωστε, κατανοεί πως ο Στάθης είναι ένας πονεμένος πατέρας που αναζητά την κόρη του. Η ρήξη, όμως, είναι τεράστια και ο Στάθης δεν εμπιστεύεται πια ούτε τον Λυκούργο, ούτε την Μαργαρίτα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close