Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ  η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Η Γη της Ελιάς:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς θα δούμε, γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Σε προηγούμενα επεισόδια της σειράς , είδαμε πως έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς (ένα σταυρουδάκι). Μόλις το είδαν οι τηλεθεατές αστράψαν και βρόντηξαν τα σενάρια και οι χρήστες στα social media έκαναν πολλές πολλές υποθέσεις και έφτιαξαν τα δικά τους spoilers για τη σειρά.

Πάντως η αλήθεια είναι δε ξέρουμε κάτι για την ζωή της Αντιγόνης. Που έζησε ,που σπούδασε, με ποιον μεγάλωσε πέρα απ’ την μαμά της και όλα αυτά μέσα από το ημερολόγιο της μαμάς της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δεν υπογράφει το διαζύγιο και βγαίνει εκτός εαυτού

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Τι σχέση έχει με την μαμά της Αθήνας η  Αντιγόνη;

Τα πιθανά σενάρια από του χρήστες των κοινωνικών μέσων στο ερώτημα του Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς; είναι τα παρακάτω

H Αντιγόνη μεγάλωσε τη φυλακή και απλά έκλεψε το ημερολόγιο και δεν είναι κάν της μαμάς της όπως ισχυρίζεται; Δεν είναι δηλαδή κόρη του Ισίδωρου; Γιατί μην ξεχνάμε ότι το τεστ πατρότητας  το έκανε ο Κωνσταντίνος για λογαριασμό του Ισίδωρου.

Το αμέσως επόμενο σενάριο είναι πως η Μαρία, την έχει βάλει να τσιμπήσει χρήματα από τον Ισίδωρο και δεν είναι κόρη του .Έτσι κ αλλιώς κάνεις δε ξέρει σε πιο εργαστήριο έστειλε τα δείγματα για την εξέταση DNA!Άλλο ένα σενάριο είναι πως φυλακή έκανε και η μαμά της Αντιγόνης, ίσως και να την γέννησε στην φυλακή, και ήθελε εκδίκηση για όλα αυτά που έχουν γίνει και συνεργάστηκε με την μαμά της Αθηνάς. Εξάλλου η Αντιγόνη θα μάθει για την ψεύτικη διαθήκη και θα το καρφώσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χάλια μετά τον γάμο  Το ταξίδι στο Παρίσι και η επιστροφή

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω γίνεται ασπίδα για την Βασιλική

Το τελευταίο σενάριο για το γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς είναι πως την Αντιγόνη την έχει βάλει ο Κωνσταντίνος να φάει την περιουσία του Ισίδωρου. Η γιατρός μας σίγουρα θα έχει κάνει φυλακή για αυτό έχει το ίδιο τατουάζ με την μάνα της Αθήνας (να δείτε που αυτές οι δύο στο τέλος θα βγουν γνωστές) και υπάρχουν δύο εκδοχές.

ή την είχε υπό προστασία της η Μαρία, γιατί η Αντιγόνη ήταν πιτσιρικά 18 χρόνων, ή μητέρα της Αντιγόνης που δεν είναι φυσικά η Μανιάτισσα ερωμένη του Ισίδωρου, έκανε φυλακή και υπήρχε και το ανήλικο τέκνο μαζί της (αυτό δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει).Tο μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κωνσταντίνος έχει βάλει πάλι το χεράκι του.

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Ότι και να ισχύει από τα παραπάνω, που μεταξύ μας μπορεί να μην ισχύει και τίποτα, σίγουρα κάποιος λόγος υπάρχει για το κοινό τατουάζ Αντιγόνης – Μαρίας και θα το μάθετε σε λίγες μέρες από το daddy-cool.gr

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 9 έως και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου:

Επεισόδιο 121 (Κυριακή 9 Ιανουαρίου)

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπάει με μανία στη Μαργαρίτα

Η επανεμφάνιση του Θεοδόση, του πρώην άνδρα της, ταράζει τη Μαργαρίτα, καθώς δεν ξέρει ποιες είναι οι προθέσεις του. Ο Αλέξης, από την άλλη, χαίρεται που του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει τον πατέρα του και δεν δείχνει να του κρατά κακία για τα χρόνια της εγκατάλειψης. Ο Λυκούργος νιώθει ταραχή και πανικό με τoν επικείμενο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, και φοβάται πως οι αντιδράσεις των Καπερνάρων, όταν μάθουν την αλήθεια, θα είναι πολύ έντονες. Ο Κωνσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η ληστεία δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, καθώς ο Ιάκωβος αμύνεται με καραμπίνα.

Ο Ισίδωρος καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογένεια Βρεττάκου, προκειμένου να καλωσορίσουν την Αντιγόνη, αλλά ο Μάνος αντιδρά, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ιάκωβος πολιορκεί πλέον ανοιχτά την Αθηνά κι εκείνη δεν δείχνει να ενοχλείται από το φλερτ του. Η μεγάλη ημέρα για τον Φίλιππο και τη Βασιλική φτάνει. Το ζευγάρι παντρεύεται ενώπιον της Χάιδως, του Λυκούργου και της Μαργαρίτας, στην Αθήνα και ανταλλάσσει όρκους αγάπης κι αφοσίωσης. Την ίδια ώρα, ο Στάθης πιέζει την Άννα να του πει πού βρίσκεται η Βασιλική κι εκείνη πάνω στα νεύρα της του εξομολογείται ότι παντρεύεται…

Επεισόδιο 122 (Δευτέρα 10 Ιανουαρίου)

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τα υπάρχοντά του στην Αντιγόνη με απρόβλεπτες συνέπειες

Οι δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Ιάκωβου τρέπονται σε άτακτη φυγή και το ανθρωποκυνηγητό ξεκινά. Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη τσακώνονται λόγω της Ιουλίας και ο Στέφανος πηγαίνει στο πατρικό του για να κοιμηθεί. Μετά από την γκάφα της Άννας, ο Στάθης είναι πεπεισμένος ότι η Βασιλική παντρεύεται κι αρχίζει να ψάχνει όπου μπορεί για να μάθει περισσότερα. To πάθος τού Ανέστη για την Ελένη φουντώνει, ενώ εκείνη κρατά ακόμα απόσταση «ασφαλείας» για ευνόητους λόγους. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο μαγαζί της Μαρίνας και της μιλά σκληρά για όσα έγιναν με τον Μάνο.

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Η Αθηνά ταράζεται όταν μαθαίνει για τη απόπειρα ληστείας και επισκέπτεται τον Ιάκωβο στο σπίτι του, όπου κάνουν μια μεγάλη συζήτηση κι έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Ισίδωρος γίνεται διεκδικητικός και αναγκάζει την Ιουλία να διαλέξει ανάμεσα σ’ αυτόν και στον Ιάκωβο για το ποιος θα τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία. Μια αιμορραγία τρομάζει τη Βασιλική και τον Φίλιππο.

Επεισόδιο 123 (Τρίτη 11 Ιανουαρίου)

Ο Στάθης μαραζώνει όλο και πιο πολύ, καθώς βλέπει τον γάμο της Ιουλίας να πλησιάζει. Η Μυρτάλη πιέζει τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ στη Μάνη καταφθάνουν κι οι γονείς του Γιώργη Κουράκου και ο Ισίδωρος προσφέρεται να τους φιλοξενήσει. Η Χάιδω ανησυχεί για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος φροντίζει τη γυναίκα του όσο καλύτερα μπορεί.

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Η Μαργαρίτα έχει αποσυντονιστεί από την επιστροφή τού Θεοδόση, καθώς της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από την άλλη, ο Αλέξης χαίρεται που περνά χρόνο με τον πατέρα του. Ο Λυκούργος εντοπίζει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Ιάκωβου για την Αθηνά και τον συμβουλεύει να μαζευτεί. Ο Ανέστης και η Ελένη έρχονται πιο κοντά, αλλά μια δεύτερη λιποθυμία του Ανέστη δημιουργεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Επεισόδιο 124 (Τετάρτη 12 Ιανουαρίου)

Η Χάιδω και η Αρετή τσακώνονται στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών. Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης, ορίζεται σε ένα μήνα. Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φοβάται πως θα τα χάσει όλα. Την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ από την άλλη, ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη. Παράλληλα, η Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του Στέφανου, έχει σταματήσει την επίθεση εναντίον του και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της.

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιο είναι το μυστικό που βαραίνει τη ψυχή του Ιάκωβου

Στην Αθήνα, η Βασιλική παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο, οποίος της μιλά σκληρά και της κλείνει το τηλέφωνο. Ο Αλέξης εξομολογείται στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, αλλά από τη δική του οπτική γωνία. Ο Θεοδόσης, όχι μόνο δεν σοκάρεται από τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί να τα υποβαθμίσει ακόμα κι όταν η Μαργαρίτα του τα διηγείται ακριβώς όπως έγιναν.

Επεισόδιο 125 (Πέμπτη 13 Ιανουαρίου)

Η μεγάλη ημέρα για τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία φτάνει, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον γάμο τους. Οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν. Η Ιουλία τηρεί το έθιμο και στρώνει το νυφικό κρεβάτι στο νέο τους σπίτι. Ο Ισίδωρος κι ο Ιάκωβος καμαρώνουν την αδελφή τους, ενώ φίλοι και συγγενείς περνούν για να ευχηθούν. Ο Θεοδόσης κι ο Αλέξης πιέζουν τη Μαργαρίτα να τη συνοδεύσουν στον γάμο, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά.

Η Γη της Ελιάς: Γιατί έχουν ίδιο τατουάζ η Αντιγόνη και η Μαμά της Αθηνάς;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 126, 127 ,128 , 129 , 130 , 131

Η Άννα προσπαθεί να φέρει κοντά της τον Λεωνίδα, αλλά ο συντηρητικός τρόπος ζωής του δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Ο Φίλιππος επιστρέφει εσπευσμένα στη Μάνη για τον γάμο, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες με την απουσία του. Ο Στάθης, η τραγική φιγούρα της ημέρας, δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπάει. Θολωμένος από το πάθος, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, ενώ ο Κουράκος είναι ήδη στημένος γαμπρός στην εκκλησία…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close