Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε για το μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου.

Χρηστάκη που είσαι μπλεγμένος παιδί μου;

Η δραματική σειρά του MEGA επιστρέφει σύντομα με καινούργια επεισόδια και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, μία από αυτές έχει στο επίκεντρο τον Χρήστο, ο οποίος βλέπει κουκουλοφόρους να εισβάλουν στην ταβέρνα και να πυροβολούν.

Ο Χρήστος είναι ένα από τα πρόσωπα που κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή του στον Καναδά και να επιστρέψει για πάντα στον τόπο που αγαπά, στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Μάνη

Ο νεαρός άντρας, αφού βρίσκει στήριγμα στον θείο του, τον Λυκούργο, και στην ξαδέρφη του, την Ισμήνη, καταφέρνει να αγοράσει την παραδοσιακή ταβέρνα της Ελένης, η οποία ακολούθησε τον Στέφανο στην Ισπανία, να διατηρήσει σταθερή την πελατεία, καθώς επίσης και να κερδίσει την καρδιά της Μυρτάλης.

Κανένας, όμως, δεν γνωρίζει το ένοχο παρελθόν που κρύβει καλά ο κατά τα άλλα όμορφος, ευγενικός και εργατικός άντρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του προεδρικού myTV, ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει περισσότερο στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καθώς όλα αυτά που κρύβει θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να πυροδοτούν απρόσμενες εξελίξεις.

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το κοινό έχουν η Χάιδω και η Μαργαρίτα

Ο άντρας φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς πίσω στον Καναδά αλλά και να έχει δημιουργήσει καινούργιους στη Μάνη, με την εμπλοκή του σε μία εγκληματική οργάνωση να είναι δεδομένη. Και αυτό γιατί μία μέρα κουκουλοφόροι εισβάλουν στην ταβέρνα του και, αφού φωνάζουν σε όλους όσοι βρίσκονται εκεί να πέσουν κάτω, αρχίζουν να πυροβολούν.

Εκείνη τη στιγμή, ο Χρήστος, με τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, κρύβεται πίσω από τις καρέκλες και περιμένει να φύγουν. Φυσικά, το μακελειό στην ταβέρνα δεν αργεί να γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή του Ιάκωβου;

Ακόμη, ο Χρήστος δείχνει αποφασισμένος να ερευνήσει με τρόπο εάν αυτή η επίθεση των κουκουλοφόρων συνδέεται με κάποιον… λογαριασμό από το παρελθόν του. Παράλληλα, πέρα από τη παραπάνω ιστορία, ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει και με την σχέση του με την Μυρτάλη.

Εκείνη, μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με τον Αλέξη στη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με ποιον από τους δύο άντρες θέλει στη ζωή της για να προχωρήσουν μαζί.

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η περιουσία της Χάιδως εξατμίζεται

Μάλιστα δεν αργεί να δημιουργηθεί ήδη ένα ερωτικό τρίγωνο φωτιά, με τον Αλέξη να μην ανέχεται να μοιράζεται την όμορφη κοπέλα με κανέναν άλλον. Πόσο μάλλον με τον εργοδότη του. Συνεπώς, το μυαλό του θολώνει περισσότερο και σκέφτεται διάφορους τρόπους για να τον βγάλει από τη μέση…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close